MENY
 • Det største UNG-arrangementet noen gang under Bergenfest 2015!

  Bergenfest vil gjennom prosjektet Bergenfest UNG gi unge økt kunnskap, forståelse og et spennende møte med populærmusikk og konsertopplevelse. For mange blir dette deres første møte med live-konsert og en stor konsertarena. Vi jobber for å gi best mulig kvalitet i opplevelsen som skal skape en grobunn for videre interesse for musikk og live-konserter. Bergenfest ønsker å lære elevene til å bli trygge og gode konsertpublikummere! 

     

  Konsertene finner sted på Bergenhus festning. Arrangementet være utendørs og scenen som benyttes er hovedscenen til Bergenfest til ungdommene og Bastionen til de minste barna.  Konserten er gratis å delta på og det er første mann til mølla som gjelder. Se detaljer under for påmelding. 

  Norges Sjømatråd og Lerøy bidrar med deilig sushi og Hansa med Olden mineralvann til eleven på Lars Vaular konserten! 

  Påmelding til Lars Vaular:   

  7.trinn Bergen Kommune: http://dksbergen.no/bergenfest-ung-2015/ 

  VGS Hordaland fylket: http://hordaland.ksys.no/produksjon_15690?t=1400505216694 


  Påmelding til Christine Sandtorv konsert: 

  Barnehager sender navn, antall barn og kontaktperson til:  ung@bergenfest.no 
  Barna må være fra 3 år og oppover.   

  Bergenfest Ung er støttet med midler fra Den kulturelle skolesekken, Bergen kommune og Norsk Kulturråd - festivalstøtteordningen. 

  I tillegg bidrar Bergenfest sine gode samarbeidspartnere og en drøss frivillige medarbeidere slik at vi kan skape en flott og trygg ramme rundt den store dagen!

  Årest artister: 


  Lars Vaular (UNG!) 

  Lars Vaular har rappet på bergensk i over ti år. Siden 2003 har han rukket å gi ut fire soloalbum og 14 singler samt å etablere seg som en av landets aller største artister. Lars Vaulars femte album "1001 Hjem" er ute nå, og debuterte med førsteplass på iTunes. Utgivelsen ble også kåret til årets beste album av NRK P3 sin musikkredaksjon

  Åsanegutten fikk for første gang navnet sitt tegnet på hiphop-kartet som en del av duoen Tier’n og Lars. I 2007 slapp han sin første plate som soloartist under tittelen ”La Hat – Et nytt dagslys…” Oppfølgeren kom i 2009 i form av ”D’e glede”, et album som ga oss hits som ”Solbriller på” og ”Skyld på Lars Vaular”. Året etter fulgte ”Helt om natten, helt om dagen”, som sikret ham Spellemannprisen i klassen hiphop og inneholdt hits som ”Rett opp og ned” og ”Supermaria”. 2010-utgivelsen ”Du betyr meg” resulterte i nok en Spellemannpris – denne gangen også i tekstforfatter-klassen. Andre Vaular-bragder er Dialektprisen til Norsk Målungdom (2010), komponistforeningens TONOs Edvard-pris som årets tekstforfatter samt egen t-skjorte hos Fred Perry. 

  Det er liten tvil om at musikken til Vaular er noe av det mest toneangivende norsk hiphop noensinne har hatt å by på, ei heller om at konsertene hans er blant landets beste og svetteste fester! 

   

  Christine Sandtorv  (BARN) 

  I 2009 kom Christine Sandtorv, blant annet kjent fra Ephemera, ut med sin første  barneplate Stjerneteller- Godnattsanger. Dette var starten på et helt nytt univers, Stjernetellerne. Platen Stjerneteller- Gullamanter som kom ut i 2012 vant Spellemannsprisen for Beste Barneplate og hennes neste album Stjerneteller – Dinamaur tok også prisen for bestebarneplate under Spellemannsprisen 2014! 

  -  Å være barn i det sjarmerende stjernetelleruniverset, minner om at verden er mer enn skjerm og tastatur, og representerer samtidig et rørende blikk på det å være forelder. Her er dans og moro, lek og alvor, men Sandtorv er hele tiden tro mot signaturen om aldri å la melankolien ta overhånd. 

  «Stjernetellerne» er en herlig, stemningsfull og involverende popkonsert for barn!

   

  Bergenfest UNG støttes av Bergen Kommune og Den Kulturelle Skolesekken.

          

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER