MENY

Referanser

Vi gjennomfører en rekke forskjellige arrangementer, både i sammenheng med konsertene på Bergenhus Festning og frittstående eventer. Her er noen arrangementer og prosjekter vi har gjennomført i senere tid:

Gjennomførte arrangementer

 • Avinor/Bergen Lufthavn

  29. august 2014, hangarfest for alle medarbeidere ved Bergen Lufthavn. Antall deltakere: 600, Avinors utstyrshangar Bergen Lufthavn.
  Planlegging, invitasjon, artistleveranse, servering, vakthold. 

  "Jeg ønsker å takke for den fantastiske hangarfesten der arrangerte for oss på Bergen lufthavn, Flesland! For oss er det viktig å knytte mennesker fra mange forskjellige selskaper sammen og skape "en lufthavn". Det gir oss et best mulig utgangspunkt for å bedre servicen til alle de reisende og flyselskapene som opererer hos oss. 
  Jobben dere gjorde for oss var gjennomført profesjonell, og tilbakemeldingene vi har fått fra de som deltok, nesten 600 i tallet, var unisont positive. Dere er dyktige på å skape den gode stemningen, velge artister og underholdning som treffer, på å gjennomføre på en sikker og grundig måte.Hvis dere ønsker å referere til hangarfesten, så kan jeg bare si at jeg er imponert over Bergen Live og at jeg anbefaler dere til de som ønsker et arrangement som vil bli husket, gjennomført på en profesjonell måte.

  Mvh Aslak Sverdrup
  Lufthavndirektør
  Bergen lufthavn Flesland"


 • Avinor/Bergen Lufthavn

  • 18.mars 2014, reiselivskveld/presentasjon av 10 flyselskaper og destinasjoner for reisebyråansatte  Antall deltakere: 170, Salem Konferansesenter

  ” Takk for et veldig god samarbeid – og et solid løft av arrangementet!”
  Ingrid Helgesen – Avinor


 • NAV Hordaland

  • 6.-7. november 2013, Storsamling, NAV Hordaland.  Antall deltakere: 1200, Salem konferansesenter og USF Verftet
  • 11. juni 2013, artistleveranse  Antall deltakere: 70, Solstrand hotell

  "NAV Hordaland avholdt et vellykket arrangement for alle ansatte 6. og 7. november 2013. Med over 1.100 ansatte, er det mange forhold å ta hensyn til for få et så stort arrangement til å fungere. Vi inngikk samarbeid med Bergen Live om planlegging og gjennomføring av arrangementet. Dette var en udelt positiv erfaring. Vi opplevde stor profesjonalitet fra Bergen Live sin organisasjon, fra prosjektledelse til gjennomføring. Vår mann i NAV med ansvar for denne samlingen, har lang erfaring med både planlegging og gjennomføring av ulike type arrangement. Han opplevde Bergen Live som en meget seriøs samarbeidspartner. Alle avtaler ble overholdt og det var stor profesjonalitet i alle ledd. Han erfarte at Bergen Live har et stort kontaktnett og kapasitet til å sette på ulik type kompetanse og arbeidskraft etter behov uten unødig opphold. Spesielt trekker han frem det utmerkede samarbeidet med Kim Kristoffersen på Bergen Live. Tusen takk for meget godt utført jobb. Kan anbefales på det sterkeste."
  Anne Kverneland Bogsnes - Fylkesdirektør NAV i Hordaland

 • Nordic Choice Hotels

  • 17. februar 2014, Kundesamling  Antall deltakere: 250, Clarion Hotel Bergen Airport

  "I forbindelse med vår årlige kundeevent i oktober 2013, hadde Nordic Choice Hotels region Bergen gleden av å samarbeide med Bergen Live Event.
  Bergen Live Event leverte et komplett event fra A-Å, og viste stort engasjement underveis. De tok seg av planlegging, utsendelse av invitasjoner, påmelding, dekor, artistbooking og prosjektledelse. Hele prosessen var preget av profesjonalitet, kvalitet og kreativitet, og vi gir dem derfor våre beste anbefalinger."
  Med vennlig hilsen Nordic Choice Hotels / Rønnaug Nymark - Director of Sales Bergen & Stavanger

        

 • OBOS

  • 13. juni 2013, Kundearrangement  Antall deltakere: 20, Bergenfest 2013 - Bergenhus Festning
 • DNB Bank

  • 12. juni 2013, Seminar og kundearrangement  Antall deltakere: 250, Bergenfest - Bergenhus Festning

  "Hei Kim. Tusen takk for all god hjelp, flott å samarbeide med folk som er så innstilt på å yte god service som deg, Chris og Anne-Marte"
  Hilsen Knut Espelid - Senior Vice President DNB Bank

 • Hansa Borg bryggerier

  • 14. juni 2013, Sommerfest for ansatte  Antall deltakere: 120, Bergenfest - Bergenhus Festninh
 • Bergens Tidende

  • 3, oktober 2013, Lansering av nye BT  Antall deltakere: 100, Salem Konferansesenter
 • Hallvard Lerøy

  • 14. september 2013, Artistleveranse  Antall deltakere: 150, Myrkdalen Hotel
  • 14. juni 2013, Sommerfest for ansatte  Antall deltakere: 150, Bergenfest - Bergenhus Festning
 • Rema 1000

  • 18. desember 2013, Julemiddag  Antall deltakere: 20, Snekkerbrakken, Bergenhus Festning
  • 21.november 2013, Åpning  Ikea-bygget, Åsane
  • 15. november 2013, Kickoff  Antall deltakere: 70, Myrkdalen Hotel
 • Sparebank 1 SR-Bank

  • 18. august 2013, Kundearrangement, David Guetta  Antall deltakere: 60, Bergenhus Festning - Koengen
  • 12. juni 2013, Kundearrangement  Antall deltakere: 100, Bergenfest - Bergenhus Festning
  • 16. mai 2013, Kundearrangement, Kurt Nilsen  Antall deltakere: 120, Bergenhus Festning - Plenen
 • Nordea

  • 15. juni 2013, sommerfest for kunder  Antall deltakere: 70, Bergenfest 2013 - Bergenhus Festning

  "Hei Kim. Det var en fantastisk opplevelse vi hadde! Hele kvelden gikk alt som smurt! Elegant telt, god mat, lite strabasiøs innkomst og slick servering. I tillegg gode konsertopplevelser og fint vær. Er ikke mulig å få det bedre. Vi kommer garantert igjen!" 
  Roald Ekeli - Head of Corporate Merchant Banking, Bergen. Nordea Bank Norge ASA

 • Marine Harvest

  • 3. mars 2014, SOX conference dinner  Antall deltakere: 140, Bølgen & Moi

  Andre arrangementer for Marine Harvest
  01. november 2013 sommerfest. Deltagerantall 50, Sandviksboder 77  
  20. juni 2013 Åpning av nybygg. Deltagerantall 100, Sandviksboder 77  
  12. juni 2013 sommerfest ansatte. Deltagerantall 120, Bergenfest - Bergenhus Festning  
  10. juni 2013 artistleveranse. Deltagerantall 70, S/Y Loyal
  Kontaktperson: Anne L. Lura - Administrasjonsleder MARINE HARVEST NORWAY AS

 • Constructa

  • 18. januar 2014, Årsfest  Antall deltakere: 200, USF Verftet

  “Hei Kim og takk for sist, vi takker for godt gjennomført arrangement på verftet. Proft gjennomført fra din og Bergen live sin side og artistene var kjempebra. Gode tilbakemeldinger fra våre ansatte.Med andre ord, en flott kveld ?”  
  Thor Småbrekke – Constructa

Bergen Live Events

 • Bergen Live arrangerer årlig omlag 80 konserter i alle størrelser og formater. Vi er vant til å jobbe med folk som Bruce Springsteen, Mick Jagger, Paul McCartney og Rihanna og underholder cirka 150 000 mennesker i året. Det er jobben vår å få arrangementer i denne størrelsen til å fungere og du kan være trygg på at vi kan hjelpe deg med å realisere ideen din, uansett hvor gigantisk og ellevill den er, også om du ser for deg noe i et litt mer intimt format… 

   
  Fra BT Prisen. Årlig arrangement med formål å stimulere aktive kunder til å utvikle gode, kreative reklamekampanjer.  

  Her er hva Bergen Live kan tilby:

  Utvikling og planlegging av arrangementet ditt innenfor budsjett og i tråd med dine visjoner.

  Underholdning til ditt arrangement. Bergen Live booker cirka 150 artister i løpet av et år og har tette bånd til de største artistagenturene i verden og Norge. Vi har full innsikt i hvilke artister som for tiden – og neste år – spiller konserter, og hvilke navn som er realistisk å booke innenfor ditt budsjett.  

  Den rette arenaen til ditt arrangement. Vi eier og driver byens fineste selskapslokale på Bergenhus Festning, men har også en rekke forslag til egnede steder i Bergen, Norge og resten av verden.  

   

  Gjennomføring av ditt arrangement. Vi tar hånd om alle aspekter: produksjon, formidling, underholdning og servering. I teamet vårt har vi tung kompetanse innenfor alle disse områdene – og så tar vi med oss våre tett tilknyttede leverandører etter behov: Underleverandørene våre kan levere scene til Elton John, pyro til Paul McCartney og mat til samtlige artister på Bergenfest – hva kan de hjelpe deg med?

  Presisjon, effektivitet og trygghet er kjerneverdier i alt vi gjør. Vi tilstreber at alle arrangementene våre skal begynne presist og at prosjektene skal la seg gjennomføre innenfor avtalte rammer. Vi er en stab på 11 medarbeidere som gjennomfører om lag 100 arrangementer i løpet av et år, det sier seg selv at vi må være effektive. Effektiviteten skal dog aldri gå på bekostning av arrangementets kvalitet og trygghet. Det skal her også nevnes at en av våre medarbeidere har landets høyeste utdanning innenfor arrangementssikkerhet. 

    

  Sparebanken Vest –  Hjertebank. Gratiskonserter i regi av Sparebanken Vest  arrangeres i ulike regioner på Vestlandet for å feire utvalgte prosjekter. Her fra Hjertebank Sunnhordaland på Stord.

  Nyåpning av Quality Hotel Edvard Grieg. I samarbeid med Nordic Choice og EGD ble Quality Hotel Edvard Grieg relansert på arrangementet ”Grieg is Back”  

  Vi kan også tilby ferdigsydde konsepter i Bergen Live sin ånd:

  Konsertforspill
  Bergenhus festning er selve hjertet i vår virksomhet. Her har vi kontorer, selskapslokale og vi arrangerer tallrike konserter og festivaldager her i løpet av sommersesongen. Hvis du ønsker å arrangere en sommerfest for kunder, kolleger eller venner utenom det vanlige, kan vi anbefale at du inviterer til konsertforspill. I god tid før konsertstart disker vi opp med mat, drikke og underholdning for deg og dine gjester i skjermede og vakre omgivelser, kun et par steinkast fra konsertområdet – enten innendørs eller utendørs. Når dere hører at Lionel Richie eller Aurora går på scenen er det bare å rusle forventningsfullt bort og ta del i den store festen.

       

  Festivalselskap
  Festival er det gøyeste som finnes, synes vi. Derfor foregår også store deler av virksomheten vår rundt Bergenfest, som arrangeres hvert år i juni på Bergenhus festning. Her har du muligheten til å få med deg hele 50 konserter på fire dager. Dersom du og dine gjester ønsker å gjøre litt ekstra ut av festivalbesøket kan vi tilrettelegge for at dere får et eget skjermet selskapslokale på festivalområdet med egen servering og uten køer til viktige fasiliteter. Her kan vi lage grillfest, cocktail party eller silent disco – alt etter hva du ønsker.

  Frydenbø 100 årsjubileum 22.10. 2016100 års jubileumsarrangement for alle ansatte i Frydenbø.

BERGEN LIVE PARTNER