MENY

Nyttig informasjon

 • Aldersgrenser

  Til de fleste konsertene er det aldersgrense som følger kommunens skjenkeregler og konsertstedets praksis. Aldersgrense for de enkelte konserter er oppgitt i konsertomtalen på bergenlive.no. Dette gjelder også for konserter på Bergenhus Festning - Plenen og Koengen.

 • Vergeordning

  Til enkelte konserter kan personer under oppgitt aldersgrense komme inn i følge med voksen person som fungerer som verge. Til konserter med vergeordning må det lastes ned vergeskjema som fylles ut og leveres ved ankomst til konserten. Link for nedlasting av vergeskjema er oppgitt i omtale av den enkelte konsert. Kun vergeskjema fra Bergen Live gjelder. 

  Vi presiserer følgende:

  • Verge skal også kjøpe billett på vanlig måte.
  • Verge kan ikke nyte alkohol/rusmidler før og under konserten
  • Verge skal være minimum 23 år
  • Verge har ansvar for at den/de han/hun er verge for ikke benytter rusmidler før eller under konserten
  • Verge kan ha ansvar for 2 mindreårige 

  Det vil være begrenset antall plasser tilgjengelig for vergeordning. Det står Bergen Live fritt å sette nedre aldersgrense (normalt 15 år)

  Har du spørsmål om vergeordningen, send e-post til: post@bergenlive.no

 • Billettutsalgssteder

  • Billettservice tlf 815 33 133 (man-fre 9-17, lør 10-14)
  • Online på www.billettservice.no
  • Grieghallens billettkontor tlf 55 21 61 50 (man-ons og fre 10-17, tors 10-19.30, lør 11-14)
  • Apollon, Nygårdsgaten 2A, tlf 55 31 59 43 (man-fre 10-19, lør 10-18)
  • Grupper og Hotelpakker tlf 09901 // post@revyogteater.no
  NB! Billettservices hente/serviceavgift kommer i tillegg til oppgitte priser (varierer i forhold til billettpris, mellom kr 20 - 50 kr)
 • BT Fordel

  Til utvalgte konserter kan BT sine abonnenter kjøpe billetter til redusert pris. Mer informasjon om BT Fordel finner du her
  Billetter bestilles her:

  Ved bestilling via e-post må BT Fordel-nummer, antall billetter og tlf. nr. på dagtid oppgis. Gyldig BT Fordelskort må fremvises ved kjøp av billetter og medbringes til konsertstedet for kontroll ved inngang. Det er normalt begrensninger på antall billetter som kan kjøpes med BT Fordel. Dette kan variere fra konsert til konsert.

 • CASHLESS BETALINGSTJENESTE

  For å handle mat og drikke på våre arrangementer kan du benytte et Cashless-kort. Du kan kjøpe Cashless-kortet når du ankommer arrangementet, i billettkontoret i Grieghallen eller i forkant på www.cashless.no. Du kan fylle penger på kortet online eller på arrangementet med ønsket beløp. Kortet kan også benyttes som betalingsmiddel på utvalgte steder på Zachariasbryggen Restauranthus på Torget i Bergen gjennom året.

  Merk at det er mulig å handle med kontanter og/eller debetkort i utsalg for mat og alkoholfri drikke samt at det er en kontantstasjon i hovedbaren(e) på arrangementene, der disse utsalgspunktene er merket med "kontant".

  Har du penger igjen på kortet kan du refundere beløpet tilbake til egen konto, eller bruke det på andre arrangement der Cashless benyttes angjeldende år. Se arrangementskalender på www.cashless.no.

  Vi vil benytte Cashless ved We Love The 90s i Bergenshallen lørdag 29. april og ved alle våre utendørskonserter/arrangementer på Bergenhus Festning sommeren 2017 samt Bergenfest 2017. 

  Pris 
  Cashlesstjenesten koster 50 kr og inkluderer et Cashless-kort.

  Påfylling av Cashless-kortet 
  Kortet kan fylles opp på egne automater plassert på området og gjøres ved å bruke bankkort, kredittkort eller kontanter. Du kan når du vil fylle på kortet eller sjekke saldo på disse automatene. 

  1 - Legg Cashless kortet på leseplaten ved påfyllingsstasjonen 
  2 - Trykk på «Påfylling» 
  3 - Velg det beløpet du ønsker å fylle på 
  4 - Sett kortet ditt i bankterminalen 
  5 - Tast kode og «klar» 
  6 - Vent til Cashless kortet er fylt med valgte beløp før du fjerner kortet fra leseren. Dette tar noen få sekunder

  Bruk av Cashless-kortet 
  Når du handler mat og drikke på arrangementet betaler du med Cashless-kortet. Transaksjonen tar kun et par sekunder og det er ingen transaksjonskostnader. Etter hvert kjøp kan du se restsaldo på kortet i displayet på kassen eller be om en kvittering. 

  Refundering av ubrukt beløp på Cashless-kortet 
  Ubrukt beløp etter arrangementet kan refunderes ved å hente ut en refunderingskvittering på de samme automatene du fylte på kortet. Så husk å ta ut en refunderingskvittering før du forlater arrangementet!

  1 - Legg Cashless kortet på leseplaten ved påfyllingsstasjonen. 
  2 - Trykk på «Refusjon» 
  3 - Ta med kvittering som skrives ut. Saldo på kortet vil da stå som «Kr 0» 
  4 - Kvitteringen inneholder kortnummeret ditt og en refunderingskode som er tilknyttet DITT refusjonsbeløp – så ta godt vare på kvitteringen og kortet. 
  5 - Registrer kortnummer og refunderingskode fra kvitteringen på www.cashless.no og refunder beløpet til ønsket konto. 

  Det er også en Cashless-automat plassert i billettkontoret i Grieghallen der en kan hente ut kvittering for refusjon og fylle opp kortet.

  Finansdepartementet krever at alle refusjoner må foregå mellom to registrerte konti. Dette innebærer at man må opprette en bruker på www.cashless.no og registrere refunderingskoden for å tilbakeføre ubrukt beløp til egen konto.

  Dersom du ikke har hentet ut en refunderingskvittering, gå inn på www.cashless.no og følg anvisningen for manuell refundering. Det er ingen tidsbegrensning på refundering!

  Sperring av mistet kort 
  Dersom du mister Cashless- kortet ditt kan du sperre det for misbruk ved å kontakte Cashless informasjonsskranken på området. Mistet kort erstattes ikke, men ved å kjøpe et nytt kort kan utestående saldo overføres til nytt kort.

  VIKTIG INFORMASJON: 
  Husk: Kortet er gyldig til og med 31.12.2016 og refunderingskvittering for ubrukt beløp MÅ hentes ut innen denne datoen!

  For refundering av kort som ikke lenger er gyldig MÅ kortet sendes inn for refundering.

  Se fullstendige avtalevilkår på www.cashless.no.

   

 • Golden Circle

  Ved enkelte konserter på Bergenhus - Koengen tilbyr vi adgang til GOLDEN CIRCLE.

  Dette er:

  • Eget område foran scenen
  • Begrenset antall publikum – bedre plass
  • Du slipper å være tidlig ute for å få god plass
  • Bedre toalettfasiliteter
  • Egen bar
  • Mindre køer

  Inngang er gjennom hovedingang eller fra Bradbenken. NB! ta vare på billettgjenparten, denne må fremvises ved inngang til Golden Circle.

 • Konsertinfo Bergenhus Festning

  Inngang
  Hovedinngang til konsertområdet er fra nord ved Bontelabo. Etter konserten vil det også være utgang i sør mot Bryggen/sentrum

  Rullestolbrukere benytter inngang fra Bradbenken ved Thon Hotel Bergen Brygge.

  Event. uavhentete billetter vil blir solgt fra informasjonsvogn ved Thon Hotel Bergen Brygge fra kl. 17.00 på konsertdagen.

  Billettkontroll
  Billettene vil bli scannet ved inngang og ugyldige billetter vil bli avvist. Har du kjøpt billetter til flere av sommerens konserter, kontroller at du tar med de riktige, uten gyldig billett kommer du ikke inn!

  NB! det vil ikke være mulig å forlate konsertområdet for så å komme inn igjen. dette av sikkerhetsmessige årsaker.

  Kroppsvisitasjon
  Av hensyn til alles sikkerhet vil publikum bli kroppsvisitert ved inngangene til konsertområdet. Vi ber om at publikum samarbeider slik at alle kan komme inn hurtigst mulig. Det vil kun være adgang til konsertområdet etter gjennomført visitasjon.

  Rullestolbrukere
  Det er avsatt område med godt utsyn for rullestolbrukere, inngang fra Bradbenken. Ledsager benytter samme inngang som rullestolbruker. Det vil kun være plass til én ledsager pr. rullestol på det avsatte området. Ledsager må selvsagt ha kjøpt egen billett til konserten. Hvis antall rullestolbrukere blir såpass mange at det blir plassproblemer må ledsager akseptere løsninger etter anvisning fras Bergen Live sitt personell ved rullestolrampen. Rullestolbrukere vil bli prioritert, deretter andre som har fysiske plager som gjør det vanskelig å stå over lengre tid. Vi har ingen reservasjonsordning for plass til rullestolbrukere/ledsagere. Bergen Live sitt personell ved rullestolrampen tar avgjørelser basert på beste skjønn og vi ber om at dette respekteres. 

  Det er ikke tillatt å kjøre inn til området for avsetting og det er heller ingen parkeringsmuligheter. Biler som skal hente må være på plass mellom kl 23.30 – 24.00.

  Vi understreker at området er for rullestolbrukere, deretter ledsager og andre med fysiske plager. Maks én ledsager pr rullestolbruker.

  Det er IKKE tillatt å medbringe følgende til konserten:

  • Foto/video/audio utstyr
  • Flasker, bokser eller andre harde, skarpe eller tunge gjenstander
  • Våpen av enhver art, fyrverkeri, laserpenner
  • Bannere, paraplyer, klappstoler
  • Drikkevarer, matvarer
  • Hunder, katter

  Ovennevnte vil bli avvist ved inngangen. Spar deg selv og det øvrige publikum for ergrelse og ventetid ved å ikke bringe slike ting med deg til konserten.

  Det er generelt forbud mot foto/video eller lydopptak ved konsertene.

  Vi gjør oppmerksom på at det ikke er oppbevaringsmuligheter på/ved området, og at arrangør ikke er ansvarlig for utstyr som blir henlagt på eller utenfor konsertområdet.

  Mat og drikke
  Mat eller drikkevarer kan ikke medbringes på konsertområdet. Mat (kebab wraps, hamburgere, pølser), mineralvann, Friele kaffe, Red Bull, øl og vin selges på området.

  Garderobe
  Det er ingen garderobemuligheter på området under konserten

  Salg av effekter (Merchandise)
  Salg av artistenes autoriserte effekter vil kun foregå inne på konsertområdet. Slike effekter som tilbys andre steder i Bergen på konsertdagen er med stor sikkerhet falske produkter, det vil si ikke autorisert av artisten.

  NB! Ikke la deg lure! Dersom du blir kontaktet av personer som vil selge VIP-pass eller Backstage-pass til deg er det ren og skjær svindel du blir utsatt for. Slike eksisterer ikke for salg.

  Kjøp av mat og drikke – Cashless elektroniske bonger 
  Ved større arrangementer der Bergen Live har ansvar for serveringen, benytter vi Cashless elektronisk betalingsløsning. Dette for at du skal få handlet raskere og køene skal bli kortere. Les mer om dette her >>

  Barn på konsert
  Av sikkerhetshensyn er nedre aldersgrense 15 år. Publikum under 15 år må ledsages av en edru person over 23 år. Vi presisere at dette er et arrangement for voksne. Det vil være trangt, mye folk i bevegelse og høy musikk! Foreldre som velger å ha barn med på konserten MÅ ha tilsyn til disse hele tiden. Vi anbefaler bakre del av konsertområdet som ligger høyere, og med mindre trengsel. Det er IKKE egne områder dedikert for barn. Generelt vil vi anbefale på det sterkeste at små barn (inkl babyer i barnevogn) ikke tas med på konsert, både av hensyn til de små (på grunn av tidligere nevnte forhold og ikke minst ifm en eventuell evakuering) og av hensyn til andre publikummere. Det er en tid for alt.

  Transport
  Sjekk ruteselskapenes internettsider for rutetider.

  Påkledning
  Husk at du skal på utendørskonsert! Kle deg praktisk og etter værforholdene. Bruk komfortable sko, det blir lenge å stå. Glem ikke at konserten finner sted i Bergen og kle deg deretter. Dersom det er utrygt for regn - ta med regntøy da paraply ikke er tillatt på konsertområdet.

  Hørselsvern
  Ørepropper er gratis tilgjengelig på konsertområdet ved inngang og i barene.

  Alkohol
  I venteområdet utenfor konsertområdet gjelder generelle lover og regler om drikking på offentlig sted. Inne på konsertområdet gjelder vanlige skjenkeregler. Tydelig berusete personer vil bli bortvist fra området.

  Røyking
  Røyking er helsefarlig og til sjenanse for andre publikummere, vis derfor hensyn og trekk ut til åpne områder hvis du må røyke. Hvis publikum i din nærhet ber deg om å la være å røyke skal du respektere dette!

  Avsperringer
  Vanligvis vil vil konsertområdet (Koengen) være avsperret fra morgen, 2 dager før konserten til kveld, dagen etter konserten.. På konsertdagene vil hele festningsområdet være avsperret.

 • Refusjon ved avlysning

  Billetter blir kun refundert etter avtale med spillested/arrangør, og kun ved avlysning eller endring av konsertdato. Normalt refunderes billetter inntil 60 dager ETTER opprinnelig konsertdato. Servicegebyr eller ekspedisjonsgebyr blir ikke refundert. Merk at refunderingen skjer ikke automatisk, du må selv ta kontakt med utsalgsstedet for refusjon.

  Vennligst merk følgende:

  • Billettene må være returnert FØR siste frist for refundering.
  • Billetter skal refunderes der hvor de er kjøpt.
  • Billetter betalt med kort og sendt hjem per post returneres til: Ticketmaster AS, PB 607, 8607 Mo i Rana. Vennligst merk konvolutten "avlyst arrangement". Vær oppmerksom på at beløpet blir refundert tilbake til kortet som ble brukt ved kjøp av billettene.
  • Billetter som er tilsendt som vedlegg i e-post (TicketFast); ring 815 33 133 og oppgi ditt referansenummer. Billettene vil da bli refundert per telefon, og pengene overføres tilbake til det kortet som ble brukt under betaling.
  • Vi gjentar; du må ta kontakt FØR siste frist for refundering.
 • Informasjonskapsler / cookies

  Vi bruker cookies for å forbedre nettstedet vårt og forbedre din opplevelse. En cookie er en tekstfil som inneholder en liten mengde data som lastes ned til enheten du bruker for å få tilgang til nettstedet vårt og lagres på enhetens harddisk. Disse informasjonskapslene benyttes til ulike formål, blant annet å la nettstedet vårt gjenkjenne enheten når du besøker oss igjen, sørge for at du får tilsendt riktig innhold og til å lagre informasjon om dine preferanser eller tjenester for deg.

  Sporingsbilder, eller andre lignende filer, kan også gjøre det samme. Vi bruker begrepet "cookies" i denne policyen for å referere til alle filene som samler inn informasjon på denne måten.

  Vi bruker også noen statistikkverktøy som skriver slike informasjonskapsler, for eksempel tall for hvor mange brukere og sidevisninger vi har. I tillegg bruker vi Google Analytics for å kunne måle aktiviteten på sidene våre og ta ut verdifull statistikk både hva angår lesertall, skjermoppløsning, hvilke enheter brukerne vår benytter, hvor de kom fra etc. Dette er kun aggregerte data og identifiserer ikke deg som bruker. Dersom du ikke vil at dine data skal registreres med dette verktøyet, kan du laste ned nettlesertillegget Google Analytics Opt-out.

  Vi har implementert Google Analytics basert på bannerannonsering, slik at vi også kan hente ut demografiske data om våre brukere som Google samler inn (alders- og kjønnsfordeling, interesser). Vi bruker også Googles annonseløsning, Adsense, som viser annonser basert på tidligere besøk og interesser. Dersom du vil justere data Google har lagret om dine interesser, lar Google deg gjøre det på denne siden.

  Vi benytter oss også av Lead Ads på Facebook. Når du trykker på denne type annonse vil din kontaktinfo, som du har delt på din Facebook-profil, bli automatisk fylt inn. Se her for mer informasjon: https://www.facebook.com/ads/leadgen/tos

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER