MENY
 • Konsertinformasjon - Rihanna

  BERGENHUS FESTNING - KOENGEN 17 - 18.08.2011

  TIDER: 
  Portene til konsertområdet åpner: 18.00 
  Tinie Tempah på scenen: 19.00 
  Santigold på scenen: 20.00 
  Rihanna på scenen: 21.15 
  Slutt (ca) 23.00
  NB! Vi bestreber å følge oppsatt tidsplan. Tider er likevel veiledende og endringer kan forekomme. Publikum oppfordres å være på plass på konsertområdet i god tid.

  BILLETTER 
  Begge konsertene er utsolgt. Eventuelt uavhentede billetter selges fra informasjonsvogn/billettboden ved Thon Hotel Bergen Brygge på konsertdagene fra kl 17.30.

  ALDERSGRENSER 
  Det er ingen aldersgrense for adgang til konsertområdet, men personer under 15 år skal være i følge med voksen, edru person (over 23 år) Aldersgrense til barområdene er18 år.

  BARN PÅ KONSERT 
  Selv om det ikke er noen fastsatt aldersgrense for konserten vil vi presisere at dette er et arrangement først og fremst for voksne. Foreldre/foresatte som velger å ha barn med på konserten MÅ ha tilsyn til disse hele tiden. Det er IKKE egne områder dedikert for barn. Vi oppfordrer foreldre/foresatte til å holde seg i bakkant av konsertområdet sammen med barn/unge de har med på konserten. Det er store videovegger ved scenen som gjør at det er god sikt til det som skjer på scenen.

  MØTEPUNKT 
  Det er 2 møtepunkt på området, ett i nord i bakkant av komsertområdet, og ett i sør ved inngang/utgang iBradbenken. Disse er merket med symbol: 

  INNGANG TIL KONSERTOMRÅDET: 
  Inngang til konsertområdet er fra nord ved Bontelabo. Rullestolbrukere benytter inngang i sør ved Bradbenken/Thon Hotel Bergen Brygge.

  BILLETTKONTROLL 
  Billettene kan bli scannet ved inngang og ugyldige billetter vil bli avvist. Har du kjøpt billetter til flere av sommerens konserter, kontrollér at du tar med de riktige, uten gyldig billett kommer du ikke inn! 
  NB! det vil ikke være mulig å forlate konsertområdet for så å komme inn igjen. Dette av sikkerhetsmessige årsaker.

  KROPPSVISITASJON, KONTROLL AV VESKER, BAGER, SEKKER O.L 
  Av hensyn til alles sikkerhet vil publikum bli kroppsvisitert ved inngangene til konsertområdet. Likeledes vil vesker, bager, sekker o.l. bli kontrollert. Vi ber om at publikum samarbeider slik at alle kan komme inn hurtigst mulig. Det vil kun være adgang til konsertområdet etter gjennomført visitasjon.

  RULLESTOLBRUKERE 
  Det er avsatt område med godt utsyn for rullestolbrukere, med inngang fra Bradbenken. Ledsager benytter samme inngang som rullestolbruker. Det vil kun være plass til én ledsager pr. rullestol på det avsatte området. Ledsager må ha kjøpt egen billett til konserten. Hvis antall rullestolbrukere blir så mange at det blir plassproblemer må ledsager akseptere improviserte løsninger. Vi har ingen reservasjonsordning for plass til rullestolbrukere/ledsagere.

  Biler som skal sette av av rullestolbrukere må følge politiets/vakters anvisning. Det er ingen parkeringsmuligheter i området. 
  Biler som skal hente rullestolbrukere må være på plass 30 minutter før konserten slutter. 
  Vi understreker at området er for rullestolbrukere, vi kan ikke gi plass til andre her.

  DETTE ER IKKE TILLATT Å MEDBRINGE TIL KONSERTEN: 
  • Foto/video/audio utstyr 
  • Flasker, bokser eller andre harde, skarpe eller tunge gjenstander 
  • Våpen av enhver art, fyrverkeri, laserpenner 
  • Tunge kjeder/kjettinger, kjeder, reimer med spisse nagler 
  • Bannere, plakater, paraplyer, klappstoler 
  • Drikkevarer, matvarer 
  • Hunder, katter eller andre kjæledyr

  Dette vil bli avvist ved inngang. Spar deg selv og det øvrige publikum for ergrelse og ventetid med å ikke bringe noe av dette med deg til konserten. Det er generelt forbud mot foto/video eller lydopptak ved konsertene.

  Vi gjør oppmerksom på at det ikke er oppbevaringsmuligheter på/ved området, og at arrangør ikke er ansvarlig for utstyr som blir henlagt på eller utenfor konsertområdet.

  MAT OG DRIKKE 
  Mat eller drikkevarer kan ikke medbringes på konsertområdet. Enkle matretter (pizza, rullekebab), snacks, mineralvann, øl og vin selges på området. 
  Priser: Brus, vann, alkoholfritt øl, alkoholfri vin: 30 kr, 
  Øl: 65 kr (0,4 liter), Vin: 65 kr

  BRUK AV MOBILTELEFON 
  Erfaringsmessig vil mobilnettet i perioder bli overbelastet ved konserten. Stol derfor ikke på telefonen for å gøre avtale om møting, henting mm.

  GARDEROBE 
  Det er ingen garderobemuligheter på området under konserten.

  SALG AV EFFEKTER (MERCHANDISE) 
  Salg av artistenes autoriserte effekter vil kun foregå ved inngang og inne på konsertområdet. Slike effekter som tilbys andre steder i Bergen på konsertdagen er med stor sikkerhet falske produkter, det vil si ikke autorisert av artisten. 
  NB! Ikke la deg lure! Dersom du blir kontaktet av personer som vil selge deg VIP-pass eller Backstage-pass er det ren og skjær svindel. Slike eksisterer ikke for salg.

  KJØP AV MAT OG DRIKKE MED CASHLESS – ELEKTRONISKE BONGER 
  Elektroniske bongekort erstatter de tradisjonelle papirbongene som har vært brukt tidligere. 
  Det fungerer slik: du kjøper et plastkort (koster kr 50 ved førstegangskjøp) som du selv fyller med ønsket beløp på en påfyllingstasjon ved å belaste ditt betalingskort. Ved kjøp av mat eller drikke trekkes beløpet fra bongekortet. Du kan til enhver tid fylle på kortet eller sjekke for gjenstående beløp på stasjoner inne på konsertområdet. 
  Hvis du har beløp igjen på kortet etter konsertene, kan dette benyttes ved utvalgte konserter i regi av Bergen Live i 2011. Kortet vil som regel bli brukt på de større utendørskonsertene, konserter i Vestlandshallen og Bergenshallen. Kortet kan også brukes ved andre arrangementer som benytter Cashless. 
  NB! kortet kan ikke benyttes ved kjøp av T-skjorter o.l.

  Du kan også forhåndskjøpe eller fylle på ditt Cashlesskort i her:

  SR Banks filialer i Bergen. Adresser og åpningstider>>

  Grieghallens Billettkontor: Åpningstider>>

  Ved å registrere Cashlesskortet på cashless.no ditt kan du online: 
  • Se transaksjonshistorikk 
  • Sjekke saldo 
  • Fylle på kortet online 
  • Få refundert gjenstående beløp 
  Bruk denne linken for registrering>>

  Vi har introdusert kortet for å oppnå hurtigere avvikling salget og redusert håndtering av kontanter. 
  Mer informasjon om Cashless>>

  TRANSPORT, PARKERING 
  Det er ingen parkeringsmuligheter nær konsertområdet. Bruk buss eller benytt parkeringsanlegg. Man kan gå til konsertområdet på 10-15 minutter fra de aller fleste parkeringsanlegg i Bergen. Sjekk ruteselskapenes internettsider for rutetider.

  PÅKLEDNING 
  Husk at du skal på utendørskonsert! Kle deg praktisk og etter værforholdene. Bruk komfortable sko, det blir lenge å stå. Glem ikke at konserten finner sted i Bergen og kle deg deretter. Dersom det er utrygt for regn - ta med regntøy da paraply ikke er tillatt på konsertområdet.

  HØRSELSVERN 
  Ørepropper er gratis tilgjengelig på konsertområdet ved inngang og i barene.

  MISTETE GJENSTANDER/HITTEGODS 
  Rydding av området etter konserten utføres av Turn og Idrettsforeningen Viking og gjenstander som blir funnet under rydding blir samlet på deres kontor i Vikinghallen. Telefon: 55 36 53 46, e-post: tifviking@tifviking.no

  Gjenstander som blir funnet og levert til vaktpersonell eller innlevert i servering/salgsbodene, blir levert Bergen Live og blir samlet på vårt kontor i Grieghallen. Telefon: 55 21 50 60, e-post: post@bergenlive.no

  ALKOHOL, RUSMIDLER 
  I venteområdet utenfor konsertområdet gjelder generelle lover og regler om drikking på offentlig sted. Inne på konsertområdet gjelder vanlige skjenkeregler. Tydelig berusete personer vil bli bortvist fra området. 
  NB! Hvis du gir alkohol til noen under 18 år bryter du loven. Du vil bli politianmeldt og bortvist fra 
  konsertområdet.

  RØYKING 
  Røyking er som kjent helsefarlig og kan være til sjenanse for andre publikummere. Vis derfor hensyn og respektér meldinger fra publikum i din nærhet dersom de ber deg om å la være å røyke.

  AVSPERRINGER 
  Konsertområdet vil være avsperret fra morgen, dagen før konserten til kveld, dagen etter konserten. På konsertdagene vil hele festningsområdet være avsperret.

  REFUSJON VED AVLYSNING 
  Billetter blir kun refundert etter avtale med spillested/arrangør, og kun ved avlysning av hele arrangementet. Billetter refunderes inntil 45 dager ETTER opprinnelig konsertdato. Servicegebyr eller ekspedisjonsgebyr blir ikke refundert. 
  Merk følgende: 
  Billettene må være returnert FØR siste frist for refundering. 
  Billetter skal refunderes der hvor de er kjøpt. 
  Billetter betalt med kort og sendt hjem per post returneres til: Billettservice AS, 8607 Mo i Rana. Vennligst merk konvolutten “avlyst arrangement”. 
  Billetter som er tilsendt som vedlegg i e-post (TicketFast); ring 815 33 133 og oppgi ditt referansenummer. Billettene vil da bli refundert per telefon, og pengene overføres tilbake til det kortet som ble brukt under betaling. Vi gjentar; du må ta kontakt FØR siste frist for refundering er utløpt!

  KONTAKT 
  Har du spørsmål, send e-post til post@bergenlive.no eller ring 55 21 50 60. Vi ber om forståelse for at vi dagene tett opptil konsertene og på konsertdagen har begrenset kapasitet til å besvare e-post og telefon. 

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER