MENY

Håkan Hellström

 • Sted:  Bergenhus Festning
 • Dato: lørdag 24. juni 2017
 • Portene åpner:  19:00
 • Pris:  550 + bill. avgift.
 • Alder:  Under 15 år skal komme i følge med voksen (+23 år)
 • Bestill

  Bli medlem

  Billetter:

  Ticketmaster: 815 33 133

  Grupper og Hotelpakker 09901
  Grieghallens Billettkontor 55 21 61 50
  Apollon, 7-eleven og Narvesen

  Annet:

Bergenhus Festning

Bergenhus Festning

Utendørsarena i Bergen sentrum

Kapasitet: Avhengig av oppsett/produksjon

Web:  http://www.forsvarsbygg.no/Nasjonalef...

Kart: Klikk for å vise kart

Håkan Hellström
Play

Følg bergen live

Håkan Hellström

Det finnes kun én skandinavisk artist i 2017 som kan legge ut på turné med doble datoer på stadioner i Sveriges to største byer: Håkan Hellströms sommerturné Rullande Åska er en av de største bragdene i moderne skandinavisk konserthistorie. Hellström har alltid vært en fantastisk liveartist. De siste årene har han tatt et steg opp og blitt en mesterlig stadionartist. I 2016 spilte han to konserter på Ullevi stadion i Göteborg. 140.000 billetter ble revet vekk! Med dette har Håkan nordisk rekord for antall publikummere på en enkeltkonsert: Mer enn 70.000 mennesker så ham spille begge kvelder. 

Nå legger han altså ut på nok en spektakulær turné. Her skal Hellström og band spille to nye konserter på Ullevi, to konserter på Stockholm Stadion, store konserter i seks andre svenske byer, samt noen utvalgte arenaer utenfor Sveriges grenser. Det er en stor glede å meddele at Bergen får ta del i historien som nå skrives: Nordens største liveartist spiller opp til fest på Bergenhus Festning, lørdag 24. juni!

Det er 17 år siden første kapittel i denne bemerkelsesverdige fortellingen: 26 år gamle Håkan Hellström entrer svensk musikkliv som lyn fra skyfri himmel med Känn ingen sorg for mig Göteborg – et album som skal bli en bauta i svensk popmusikk. Dette er et av de sjeldne albumene hvor hver låt er en hit; hver tekst og hver melodi brenner seg fast hos lytteren. 

 • Sted:  Bergenhus Festning
 • Dato: lørdag 24. juni 2017
 • Portene åpner:  19:00
 • Pris:  550 + bill. avgift.
 • Alder:  Under 15 år skal komme i følge med voksen (+23 år)
 • Kjøp billetter

Men slike album er ikke sjelden vare når det kommer til Håkan. Hans musikalitet og poetiske teft gjør at materialet alltid er storslagent, rørende og umiskjennelig signert nettopp ham. Denne signaturen består av lekne melodiganger på strengeinstrumenter, blåsere og vokalharmonier; trommer som slekter på ungdommelig rastløshet – og en stemme som gir alt.

Hellström beskriver et turbulent følelsesliv og et følelsesladd hverdagsliv som alle og enhver kan kjenne igjen. Dette formidler han med en musikalitet som rører, fenger og skaper et delt rom av følelser mellom lytter og artist. Slik fyller han stadioner med tusenvis av mennesker som simultant danser med hendene over hodet og smiler med våte øyne. 

I det som for Håkan ble et historisk 2016 besøkte han også et utsolgt Oslo Spektrum. ”Håkan Hellström er Skandinavias største artist akkurat nå. Og en god stund framover”, skrev Dagbladet i sin terningkast seks-anmeldelse av konserten, hvor de også beskrev det Håkan leverte fra scenen som ”en alle tiders maktdemonstrasjon”.  

I 2016 ga Hellström også ut nytt album. ”Som å kysse ein gamal eks” skrev Daniel Kvammen om albumet til sitt store idol i en gjesteanmeldelse hos NRK P3.

Support: Erik Lundin
Håkan Hellström tar med seg Erik Lundin på Rullande Åska 2017! Sveriges største artist og landets heteste rapper skal tilbringe sommeren sammen. Nå er det klart Håkan Hellström tar med seg Erik Lundin som special guest på sommerens Rullande Åska-turné. For EP-en "Suedi" fra 2015 vant Erik Lundin i fjor prisen for Årets Hiphop/Soul på P3 Guld, samt Årets Tekstforfatter og Årets Hiphop/Soul på Grammis. Fredag slapp Erik Lundin singelen "Abiat" fra hans andre EP, den kritikerroste "Välkommen Hem".

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER