MENY

Anna Ternheim

Ole Bull Scene

Ole Bull Scene

Kapasitet: Stående: 700, sittende: 485

Adr.: Øvre Ole Bullsplass 3, 5012 Bergen

Telefon: +47 55 32 11 45

E-post: 

Web:  http://www.olebullscene.no

Kart: Klikk for å vise kart

Anna Ternheim
Play

Følg bergen live

Anna Ternheim

I november kommer Anna Ternheims nye album ”For The Young”. Albumet følges opp i vår av en omfattende turné på hele 34 konserter. Anna Ternheim har siden debuten i 2004 blitt skrytt opp i skyene for sine vakre toner. Hun har gitt ut fire album så langt. Anna Ternheim er blitt omtalt som mer lavmælt enn Lykke Li, men mer «out there» enn Hello Saferide. Hun har uansett funnet sin velfortjente plass på den svenske indiepophimmelen.

  • Sted:  Ole Bull Scene
  • Dato: tirsdag  8. mars 2016
  • Tid:  20:00
  • Dørene åpner:  19:00
  • Pris:  320 + bill. avgift
  • Alder:  18 år - vergeordning
  • Kjøp billetter

I september kom ”Still A Beautiful Day”, det første sporet fra Anna Ternheims nye album, ”For The Young", som kommer 13. november, og er innspilt i Stockholm og New York. Anna har til disse innspillingene blitt gjenforent med sin våpendrager og produsent Andreas Dahlbäck som produserte hennes to første album.

Fram till albumslippet kommer en serie musikkvideoer regissert av Jerker Josefsson. En trilogi der første kapittel - ”Still A Beautiful Day” - allerede er ute.

Tematikken i musikken hennes kretser rundt klassiske terma som kjærlighet, forelskelse og savn. Bundet sammen av hennes særegne, men likevel ikke-for-spesielle stemme varierer låtene fra å være upbeat og glade til melankolske og rolige – med en vellykket balanse. Hun klarer å balansere bruk av av strykere og piano på en slik måte at det oppleves som dramatisk uten at det blir pretensiøst, en kunst forbeholdt de aller beste artistene. I likhet med flere av sine svenske medsøstre innen singer/songwriter-sjangren tilfører Anna noe nytt uten å prøve så hardt at det virker påtatt.

Hennes nye album følges senere opp av en omfattende konserthusturné som starter i Malmö 19 februar. Til Bergen kommer hun tirsdag 8. mars. Vi gleder oss!

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER