MENY

Beth Hart

USF Verftet

USF Verftet

Adr.: Georgernes verft 11, N-5011 Bergen


Telefon: Tel: +47 55 30 74 10


E-post: 

Web:  http://www.usf.no/

Kart: Klikk for å vise kart

Beth Hart

Følg bergen live

Beth Hart

Beth Hart er i fyr og flamme. Den Grammy-nominerte singer/songwriteren rir på en kreativ tidebølge hvor hun samtidig skyter ut lovprisede album, samarbeider med musikkens aller største navn og fyller store scener verden over med sin brennende stemme, kveld etter kveld. 

  • Sted:  USF Verftet
  • Dato: mandag 27. november 2017
  • Tid:  20:00
  • Pris:  390 + billettavgift
  • Alder:  18 år - vergeordning
  • Kjøp billetter

I disse dager er det albumet Fire On The Floor som skaper overskriftene: et album som den ellers selvkritiske artisten ganske overlegent beskriver som “pretty frickin’ good”. Man skal være av den gretne sorten for ikke å være enig i dét. 

Beth Hart har gjort en rekke storartede konserter i Bergen, sist på USF Verftet i 2015 og sammen med Joe Bonamassa sommeren 2013, den gang foran nærmere 5000 publikummere på Plenen på Bergenhus Festning.

The Blues Magazine har for ikke lenge siden erklært Beth Hart som “the ultimate female rock star” og det er ingen tvil om at Hart har slått fra seg gjennom sin to tiår lange karriære.

Stemmen hennes har berørt gitarlegendene Jeff Beck, Slash, Joe Bonamassa og Buddy Guy så mye at de har invitert henne med seg på innspillinger og på scenen.

Siden gjennombruddet med L.A. Song (Out Of This Town) på slutten av 90-tallet har hun sluppet et titall album og vært nominert til en Blues Music Award to ganger for utgivelsene Don’t Explain og Seesaw som hun gjorde sammen med Joe Bonamassa. De to utgivelsene nådde også 1. og 3. plass på Billboards Blues Album Charts. I 2013 fikk hun æren av å hylle Buddy Guy på The Kennedy Center Honors Special og mottok stående ovasjoner fra blant annet Barack og Michelle Obama.

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER