MENY

Crystal Castles

USF Verftet

USF Verftet

Adr.: Georgernes verft 11, N-5011 Bergen


Telefon: Tel: +47 55 30 74 10


E-post: 

Web:  http://www.usf.no/

Kart: Klikk for å vise kart

Crystal Castles
Play

Følg bergen live

Crystal Castles

I sommer spilte Crystal Castles en hittil ny og ukjent låt på festivalen Manchester's Parklife. En fanvideo av låten endte som rene farsotten på nettet, og ble raskt plukket opp av alskens musikkpresse. Stereogum syntes det hele hørtes ut som «it belongs at a zombie cathedral rave in the process»

NME har vært på konsert med Crystal Castles i New York. Les anmeldelsen her >>


  • Sted:  USF Verftet
  • Dato: onsdag  6. mars 2013
  • Tid:  21:00
  • Dørene åpner:  20:00
  • Pris:  270 + bill. avgift
  • Alder:  18 år, vergeordning
  • Kjøp billetter

Bygget opp rundt Alice Glass' skrikende og maniske vokal og Ethan Kaths elleville cocktail av heseblesende beats, 8-bit og Atari har du kjernen i Crystal Castles. Det lettere hyperaktive bandet fra Toronto har etter debutklassikeren «Crystal Castles» hatt et godt grep rundt 90-tallets hardcore techno og punk. Og det har aldri skortet på innlevelsesevne og energi fra scenen.

Da bandet gjestet Oslo Live i 2010, slepte Glass seg like mye rundt på scenen på jakt etter en whiskyflaske som hun brukte trommesett og monitorer som klatrestativ. Og med det siste raveaktige videokuttet er referansene til berlinerbandet Atari Teenage Riot så aktuell som aldri før. Ikke så rart kanskje, siden bandets kommende album blir til i – ja, nettopp – Berlin. 

Så dropp ritalinen, og la deg henføre av et uberegnelig fyrverkeri av et liveband. Onsdag 6. mars kommer Crystal Castles til Bergen og den splitter nye konsertscenen Røkeriet på USF Verftet. Shut up and dance!

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER