MENY

Danko Jones

Garage

Garage

Adr.: Christiesgate 15, 5015 Bergen

Telefon: 55 32 19 80

E-post: 

Web:  http://www.garage.no

Kart: Klikk for å vise kart

Danko Jones
Play

Foto: Linda Akerberg

Følg bergen live

Danko Jones

Riffmonsteret Danko Jones er tilbake. Den utrettelige canadiske rockehelten skal igjen ut på veiene i forbindelse med sin siste plate "Rock and Roll is Black and Blue". Etter å ha gjort alt fra klubber til arenakonserter i bergensområdet, er det denne gangen tilbake der det startet for kanadieren og hans våpendragere. Nemlig i det intime og svette klubblokalet.

  • Sted:  Garage
  • Dato: søndag 10. november 2013
  • Tid:  21:00
  • Dørene åpner:  20:00
  • Pris:  320 + bill. avgift
  • Alder:  18 år - vergeordning etter Garages retningslinjer
  • Support:  Bombus
  • Konserten er utsolgt

10. november spiller Danko Jones på Garage, noe som blir en unik sjanse til å oppleve det karismatiske fyrverkeriet av en rock 'n' roll-rebell på armlengdes avstand.

Første gang han besøkte stedet, formelig blåste den heftige bassen publikum inn i bakveggen. Det har gått noen år og en del hundre konserter siden den tid, men du kan være trygg på at Danko Jones verken har skrudd ned på volumet eller energinivået.

Konsertene hans fremstår gjerne som rene vekkelsesmøter og med seks plate å plukke fra kan jo ikke messen bli noe annet enn innholdsrik og spennende. Både for nyfrelste og gamle fans, må vite.

"Rock and Roll is Black and Blue" bærer bud om at alt er slik det skal være i Danko Jones-land. Det handler om det klassiske rockeriffet, det primale trøkket og tekster som overlater svært lite til fantasien.

Men det betyr ikke at mannen ikke har finesse i musikken og egenart i musikken sin. Han formidler budskapet med en innlevelse og ektefølt entusiasme man ikke kan ta feil av. I tillegg er han en gitarmaskinist som kan vippe selv den mest garvede  "shredder" utfor scenekanten. Bare det i seg selv skulle være mer enn nok.

Siste platen fikk svært rosende omtale i media, og ble blant annet belønnet med 9 av 10 mulige poeng hos Musikknyheter.no.

Support for Danko Jones blir svenske BOMBUS - les mer her >>

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER