MENY

Dreamon

Det Akademiske Kvarter - Grøndahls

Det Akademiske Kvarter - Grøndahls

Adr.: Olav Kyrresgate 49, 5015 Bergen

Telefon: 40 62 66 01

E-post: 

Web:  http://kvarteret.no/

Kart: Klikk for å vise kart

Dreamon
Play

Følg bergen live

Dreamon

Det er med glede vi kan bekrefte at Dreamon blir main support på Talib Kweli sin norgesturné i februar! Sammen med Talib Kweli og Prop Dylan skal Dreamon holde konsert i Stavanger 23. februar, Bergen 24. februar og Oslo 25. februar! 

  • Sted:  Det Akademiske Kvarter - Grøndahls
  • Dato: fredag 24. februar 2012
  • Dørene åpner:  21:00
  • Pris:  370 + bill. avgift
  • Alder:  18 år
  • Kjøp billetter

Dreamon, eller Anthony Osumanu Vartdal som han egentlig heter, begynte med musikk som 14 åring og ble Ukas Urørt allerede første gang i en alder av 16 år. I 2010 slapp han sin første mixtape The Dreamix gratis på internett. Om denne skrev 730.no: "Hvis du ikke følger med på norsk undergrunns-rap er sannsynligvis Dreamon et ukjent navn, men 20-åringens nye ”The Dreamix” er heit nok til at han nesten bør bli kjendis”. Tre måneder etter fulgte Dreamon opp med å slippe sin første offisielle musikkvideo og gratis nettsingel Never Be Another You. Videoen er i dag på godt over 67.000 visninger.

Også Lydverket hadde stor tro på den unge artisten. I januar 2011 spådde de at Dreamon, som den eneste hip-hop artisten av ti band og artister, kom til å prege det norske musikkåret 2011: "Det står nokså labert til med ny, norsk hip-hop for tida, men Dreamon ser ut til å kunne gjøre noe med dét. Han har jobbet med en lang rekke etablerte produsenter og artister, og bra flow, en kul stemme og en sterk og variert mixtape sluppet på nett i fjor høst legger lista høyt for hva vi kan forvente når Oslo-guttens oppfølger til The Dreamix slippes".

Dreamon har den siste tiden vært aktuell med låten Turning Tables ft. LidoLido og Nico SerebaP3, som en del av prosjektet Gatekunst. Dette prosjektet har siden 2007 vært et årlig arrangert musikkprosjekt for ungdom i regi av musikk-kollektivet Forente Minoriteter. Prosjektet har fokus på kulturell og sosial utvikling gjennom ulike aktiviteter innen musikk, dans og media.

Dreamon har varmet opp for store internasjonale artister som J. Cole, Kid Cudi og Black Milk, og mottatt god respons og mye skryt for sine live shows. Nå reiser han altså på norgesturné med selveste Talib Kweli. 

Som tidligere nevnt kommer også den svenske rap-stjernen Prop Dylan til å være med på norgesturneen som support. Prop Dylan har tatt reisen fra Borlänge til New York, uten å gå via stort label eller ved hjelp av større stjerner. I flere år har han selv spilt inn skiver, og booket inn konserter rundt omkring i Europa. Selveste hiphop-legenden DJ Premier har vært med å produsere hans nyeste skive.

Tilbake til Talib Kweli >>

Mer om Prop Dylan >>

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER