MENY

El Cuero

Bergenhus Festning - Koengen

Bergenhus Festning - Koengen

Kapasitet: Avhengig av oppsett/produksjon

Web:  http://www.forsvarsbygg.no/Nasjonalef...

Kart: Klikk for å vise kart

El Cuero
Play

Følg bergen live

El Cuero

El Cuero har høstet fenomenale anmeldelser for sitt seneste album "Victor´s Justice" og har virkelig tatt steget opp til den ypperste klassen av norsk rock. Bandet som i en årrekke har vært omtalt som et av landets beste liveband,  og spiller hver konsert som den skulle vært den siste med hjertet hengende utenpå skjorta. 

VG: El Cuero med drømmejobb. Varmer opp for Neil Young & Crazy Horse >>

  • Sted:  Bergenhus Festning - Koengen
  • Dato: lørdag 10. august 2013
  • Portene åpner:  18:00
  • Pris:  650 + bill avgift / Golden Circle 1200 + bill avgift
  • Alder:  18 år - vergeordning
  • Kjøp billetter

Siden oppstarten i 2005 har El Cuero gang på gang mottatt stående ovasjoner og fantastiske kritikker for sine album og konserter. Med røtter i den amerikanske rocken har bandet de siste sju årene perfeksjonert sitt musikalske uttrykk og kommet opp med en formel de utfører til fingerspissene.  El Cuero  har turnert flittige etter hvert eneste album. De har spilt på de største klubbscenene, festivalene, tv & radioshowene i landet. I 2010 dedikerte  Jackson Browne hiten «Take It Easy» til bandet fra scenen i Frognerbadet etter å ha overvært konserten deres på Norwegian Wood tidligere samme kvelden med ordene: "I was really impressed by your own band El Cuero earlier today, I didn't expect Norwegians to have such a groove." 

Brynjar Takle-Ohr, låtskriver, vokalist og gitarist El Cuero: "Høsten 1991 kjøpte jeg Neil Young & Crazy Horses´ livealbum Weld, fra den dagen ble livet mitt forandret for alltid. Neil Young har vært og vil alltid være den viktigste artisten i livet og grunnen til at jeg står på scenen i dag. At El Cuero skal varme opp i Oslo og Bergen er den ultimate muligheten til å si et høyenergisk takk og levere enn kick ass konsert til den største av dem alle."

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER