MENY

Ellen Sundberg

Garage

Garage

Adr.: Christiesgate 15, 5015 Bergen

Telefon: 55 32 19 80

E-post: 

Web:  http://www.garage.no

Kart: Klikk for å vise kart

Ellen Sundberg
Play

Følg bergen live

Ellen Sundberg

Ellen Sundberg er supportartist ved Israel Nash sin pågående turné i Sverige og Norge. Mange hjemme i Bjarme i Sverige er trolig skuffet over at en umåtelig godt likt Ellen ikke har tid til å jobbe på ICA lenger. Hun har nesten ikke tid til å være hjemme i det hele tatt . Ellens debutalbum "Black Raven " ble utgitt i august og ble etterfulgt av en vellykket turné. Påfølgende spillejobber i Nashville og Irland, førte til at enda flere falt for denne 20-åringens naturlige talent.

  • Sted:  Garage
  • Dato: lørdag  9. november 2013
  • Tid:  22:00
  • Dørene åpner:  21:00
  • Pris:  150 + bill. avgift
  • Alder:  20 år
  • Kjøp billetter
Hun har blitt beskrevet som en ekstra søster til søstrene Söderberg i First Aid Kit, men hun like gjerne karakteriseres som en kvinnelig Neil Young. Young er der som en stor musikalsk inspirasjon ved siden av norrlansk melankoli, og det passer godt sammen. Resultatet blir en særegen blanding americana.  
 
"Medan barnen tittar på Idoluttagningen i rummet bredvid överröstar jag de wailande talangerna med Ellen Sundbergs skiva i köket, närmast övertydlig i min uppfostringsiver. Sundberg är kassörska på en lanthandel i södra Jämtland och har varken en konventionell röst eller ett inställsamt uttryck. "Black raven" gavs först ut av ett studieförbund i våras men har nu plockats av americana-bolaget Rootsy. Klokt av dem, för detta är deras bästa release någonsin. Ellen Sundberg satsar och vill, svajar lite men härmas aldrig. Hennes låtmaterial är starkt, nästan i klass med First Aid Kits, och hennes röst både bär och övertygar." 4/5 DN    
 
Fine ord for en debutant som selv er langt fra fornøyd med det hun allerede har oppnådd. For Ellen Sundberg viktigste og sterkeste evne er den kompromissløse vilje og motivasjon til å stadig spille bedre, synge bedre og skrive bedre.

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER