MENY

GTA (DJ set)

Bergenhus Festning - Koengen

Bergenhus Festning - Koengen

Kapasitet: Avhengig av oppsett/produksjon

Web:  http://www.forsvarsbygg.no/Nasjonalef...

Kart: Klikk for å vise kart

GTA (DJ set)

Følg bergen live

GTA (DJ set)

GTA er Miami-duoen Matt van Toth og Julio Mejia, aka Van Toth og JWLS. De to guttene har allerede feid over USA som en tropisk storm og gjør seg nå klare til å erobre Europa som oppvarmingsakt forRihanna. 

  • Sted:  Bergenhus Festning - Koengen
  • Dato: fredag 26. juli 2013
  • Tid:  21:00
  • Portene åpner:  18:00
  • Pris:  Hovedområde 690 kr / Golden Circle 1230 kr + avgift.
  • Alder:  Under 15 må komme i følge med voksen!
  • Kjøp billetter

Selv hevder de at en av de største forskjellene mellom dem selv og andre produsenter er at de aldri planlegger settene sine. Det er nærliggende å kalle GTA-sounden for house, selv om deres nysgjerrige tilnærming til musikkproduksjon har resultert i en deilig cocktail av impulser fra nært sagt de fleste elektroniske nisjer. Mottoet? Death to Genres.

Det amerikanske nettstedet YourEDM skriver i en lovprisende anmeldelse av doen at “GTA has filled the gap of creativity (that) Electronic Dance Music so desperately needed and are without a doubt on a path of unprecedented success.” Lydene deres er å finne på låter av Diplo, Afrojack og A-Trak, produsenter som alle er overstadig begeistret for GTA sine talenter. Sammen med A-Trak har de blant annet gjort soundtracket til en reklamefilm for Adidas.

I 2013 tar de to guttene med seg sine musikalske gaver fra Miamis strender til et trettitalls europeiske byer. Med dette besøker GTA vårt EDM-sultne kontinent for aller første gang. Trolig gjentar de suksessen fra Rihanna-turneen i 2011, da Santigold og Tinie Tempah blåste vekk stempelet som warmup-artister og beviste at de var vel så verdt å lytte (skråstrek danse) til som headlineren fra Barbados.

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER