MENY

Hanne Boel

Ole Bull Scene

Ole Bull Scene

Kapasitet: Stående: 700, sittende: 485

Adr.: Øvre Ole Bullsplass 3, 5012 Bergen

Telefon: +47 55 32 11 45

E-post: 

Web:  http://www.olebullscene.no

Kart: Klikk for å vise kart

Hanne Boel
Play

Foto: Stephen Freiheit

Følg bergen live

Hanne Boel

Det var med den soulpregete musikken Hanne Boel presenterte for offentligheten i 1988 som for alvor fikk fart på en imponerende karriere. Utgivelsen av ”Black Wolf” ble en enorm suksess, og hun har siden toppet hitlistene i Danmark og de andre skandinaviske landene. Så langt har Hanne Boel gitt ut 15 album som har solgt mer enn én million eksemplarer og gjort flere tusen konserter rundt omkring i hele Europa.

  • Sted:  Ole Bull Scene
  • Dato: tirsdag 15. november 2016
  • Tid:  20:00
  • Dørene åpner:  19:00
  • Pris:  420/370 + billettavgift. Nummererte sitteplasser.
  • Alder:  18 år - vergeordning
  • Konserten er utsolgt

Når hun skal ut på turné i 2016 er det med et program som er spekket med musikken som gjorde henne til allemannseie, det vil si med låter som ”Don’t Know Much About Love”, ”Black Wolf”, ”Talk It Out”, ”(I Wanna) Make Love To You” og ”Light In Your Heart”. Det er likevel ikke en nostalgisk reise: Hanne Boel gjør nye tolkninger av låtene og kombinerer det med andres sanger som står hennes hjerte nært, fremført på en måte som Hanne Boel sine mange fans vil nikke gjenkjennende til. Det er soul, det er blues, det er jazz – det er simpelthen Hanne Boel. Ganske enkelt! 

Hanne Boel har samlet et lag med musikere som utgjør et fabelaktig band: Krister Jonsson og Rune Kjeldsen på gitarer, Thomas Vang på bass og Mads Forsby på trommer. 

Hanne Boel gjorde en konsert med den samme besetningen på Ole Bull Scene i januar 2013 og oktober 2014. Konsertene var utsolgt på forhånd, og sammen med bandet viste Hanne Boel nok en gang hvorfor hun som en av Skandinavias fremste artister. 

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER