MENY

Heidi Marie Vestrheim

Garage

Garage

Adr.: Christiesgate 15, 5015 Bergen

Telefon: 55 32 19 80

E-post: 

Web:  http://www.garage.no

Kart: Klikk for å vise kart

Heidi Marie Vestrheim
Play

Følg bergen live

Heidi Marie Vestrheim

Det er mange som har vært spent på å høre nytt materiale fra Heidi Marie Vestrheim, og nå er ventetiden endelig over. 16. mars kommer hennes 3. fullengder ”I Want To Go”, et folkpop album med ekte og ærlige tekster, pakket inn i et stort og spennende lydbilde.

  • Sted:  Garage
  • Dato: torsdag 22. mars 2012
  • Tid:  22:00
  • Dørene åpner:  21:00
  • Pris:  100,-

Heidi Marie har en stemme og et sound som skiller seg klart ut i mengden av norsk musikk. Med fokus på tekster og et personlig uttrykk gjør hun sitt ytterste for å gripe tak i lytteren. Stilen hennes kan minne om mye av det beste av hva som skjer på den amerikanske indie-folk scenen for tiden, og noen vil kanskje sammenligne henne med artister som Laura Veirs og Mary Gauthier. Det kan også trekkes paralleller til Allison Krauss og Robert Plant, artister som Heidi Marie selv er inspirert av.

Siden utgivelsen av albumet ”Beautiful Houses” i 2006 har Heidi Marie utviklet sitt musikalske uttrykk og tekstene er blitt modne og poetiske preget av livets utfordringer. Den nye platen er spilt inn over en periode på to år og første singel er ”Blind”, en låt som smyger seg langsomt og behagelig inn på lytteren.  

Heidi Marie Vestrheim har siden 2003 gitt ut tre plater på hennes eget selskap, Bluebox Records. I 2003 kom EP’en Pigs ut og siden har langspilleren ”Signs and Fiction” og ”Beautiful Houses” fulgt etter. Heidi Marie har spilt over hele Norge, og ved flere anledninger turnert England, Island, Kina og Tyskland. De tre siste årene har Heidi Marie også jobbet som programleder i NRK Super.

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER