MENY

Hurula

Garage

Garage

Adr.: Christiesgate 15, 5015 Bergen

Telefon: 55 32 19 80

E-post: 

Web:  http://www.garage.no

Kart: Klikk for å vise kart

Hurula
Play

Følg bergen live

Hurula

Den svenske punkeren Robert Hurula, kjent fra bandene Vicious, Regulations og Masshysteri, slapp tidligere i år sin solodebut “Vi är människorna våra föräldrar varnada oss för” til strålende kritikker. Om platen skrev Musikknyheter blant annet at “plata er selvbiografisk, den dreier seg nettopp om det som står skrevet ovenfor. Men samtidig handler den om de store, dramatiske følelsene som tidvis preger et ungt menneske i en brytningstid. Og musikken treffer rett i hjertet”.

  • Sted:  Garage
  • Dato: onsdag  1. oktober 2014
  • Tid:  21:00
  • Dørene åpner:  20:00
  • Alder:  18 år - vergeordning etter Garages retningslinjer
  • Kjøp billetter

Det er ikke med musikk man gjør revolusjon, men dette er ihvertfall et skritt i riktig retning. Hurula sin første single som soloartist, “Sluta Deppa Mig”, ble sluppet 22. januar.

Han er født og oppvokst i Luleå, før han flyttet til Umeå og ble en del av byens musikkmiljø der. Med bandet Masshysteri rakk han å gi ut to strålende album. De klarte, på tross av at tekstene var på svensk, å turnere både Europa og USA rundt. Etter bare to år kastet dessverre bandet inn håndkleet. Robert Hurula forlot Umeå, reiste sørover til Stockholm, byttet ut bandkarrieren og gikk solo.

 Hans debut er spilt inn sammen med Måns Lundberg, som blant annet produserte siste albumet til Masshysteri og Håkan Hellstrøms siste album, “Det kommer aldrig vara över för mig”. Med sin solodebut presenterer Hurula umiskjennelig rock på svensk uten antydning til å ville hive seg på nye musikalske trender og annet moderne fjas.

Hurula gjorde en kanonkonsert på årets Øyafestival. Det blir tett, hett og svett på Garage 1. oktober!

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER