MENY

Ingebjørg Bratland

Grieghallen

Grieghallen

Kapasitet: Stående: 2000, sittende: 1500-2000

Adr.: Edvards Griegs plass 1, N-5015 Bergen

Telefon: +47 55 21 61 00

E-post: 

Web:  http://www.grieghallen.no

Kart: Klikk for å vise kart

Ingebjørg Bratland

Følg bergen live

Ingebjørg Bratland

40 000 solgte album, over 10 millioner streams av «Månesinn» og nærmere 70 utsolgte konserter oppsummerer de siste to årene for Ingebjørg Bratland.  Da er det er ingen overdrivelse å kalle artisten fra Vinje for en aldri så liten popsensasjon. Nå er hun endelig klar med ny musikk, og 6. oktober kommer Bratlands fjerde album, “Hjarteskjell”. 25. august kom første låt fra albumet, den personlige sangen med tittelen “Bror”.

  • Sted:  Grieghallen
  • Dato: lørdag  9. desember 2017
  • Tid:  20:00
  • Dørene åpner:  19:00
  • Pris:  420 / 370 + billettavgift
  • Kjøp billetter

“Eg har vokst opp i ein heim med ei mor og ein far som alltid har hatt døra open. Derfor er eg så heldig at eg har fått mang ein bror. Som veslesyster mi uttalte: "Morshjarta varer evig og det er like sterkt uavhengig av biologi. Det veit eg, fordi mor mi har eit slikt hjarta." sier Ingebjørg Bratland om tittelen på den nye singelen. 

Ingebjørg Bratland har vært på turné og spilt for fulle hus i hele vårt langstrakte land, til strålende tilbakemeldinger. Hun har evnet å bergta sin konge, sitt publikum og sine anmeldere med sin klare, sterke stemme, ekte fremførelse og fengende låter. I 2017 vil Ingebjørg Bratland by på flere spennende musikalske begivenheter. En av disse vil være utgivelse av et nytt album. En annen er konserten i Bergen!

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER