MENY

Konsertinformasjon, David Guetta/Karpe Diem/CLMD

Bergenhus Festning - Koengen

Bergenhus Festning - Koengen

Kapasitet: Avhengig av oppsett/produksjon

Web:  http://www.forsvarsbygg.no/Nasjonalef...

Kart: Klikk for å vise kart

Konsertinformasjon, David Guetta/Karpe Diem/CLMD

Følg bergen live

Konsertinformasjon, David Guetta/Karpe Diem/CLMD

  • Sted:  Bergenhus Festning - Koengen
  • Dato: søndag 18. august 2013
  • Portene åpner:  18:00
  • Pris:  Kr 520 + bill. avgift / Golden Circle kr 900 + bill. avgift.
  • Alder:  Vergeordning, under 15 år må komme i følge med voksen.
  • Kjøp billetter

TIDER:

Portene åpner - 18.30
CLMD - 18.30
Karpe Diem - 19.45
David Guetta - 21.45
Slutt - 23.15 

NB! Vi bestreber alltid å følge oppsatt tidsplan. Tidene er likevel veiledende og endringer kan forekomme. Publikum oppfordres å være på plass på konsertområdet i god tid.

BILLETTER 
Billetter kan kjøpes på www.billettservice.no, tel 815 33 133, Grieghallens Billettkontor (Torsdag – fredag kl. 10:00 – 17:00, lørdag kl. 11:00 – 14:00) eller ved inngang fra kl 17.30 på konsertdagen. 

Ved kjøp av billetter hos Billettservice kan du velge å få billetten som Ticketfast, dvs at du får tilsendt billetten som e-post umiddelbart etter kjøp. Ved å velge Ticketfast kan du kjøpe billetter online helt fram tiil konsertstart.

Det er 2 billetkategorier: hovedområde kr 520 + bill. avgift / Golden Circle kr 900 + bill. avgift. 

INNGANG OG OVERSIKT KONSERTOMRÅDET  
Hovedinngang er gjennom port 3 i sør ved Thon Hotel Bergen Brygge i Bradbenken.. 
Har du billett til Golden Circle benytter du sluse merket dette, billetten byttes her til armbånd som gir adgang til Golden Circle. 
Rullestolbrukere benytter samme inngang.

Etter konserten kan også utgang i nord ved Bontelabo benyttes.

Større bilde >>

ALDERSGRENSE
Aldersgrense er 15 år. 

Vergeordning: 
Publikum under 15 kan få adgang under Vergeordning. Det vil si at vedkommende under 15 skal komme i følge med i følge med voksen (over 23 år) som kan være verge for den underårige og ta ansvar for dennes sikkehet og at vedkommende ikke benytter alkohol eller andre rusmidler før eller under konserten. Verge skal også være avholdende før og under konserten. Verge skal levere utfylt og signert vergeskjema ved inngang. Hvis verge ikke har fylt ut vergeskjemafør konserten er dette tilgjengelig i billettvogn ved inngangen. Vergeskjema kan lastes ned her >>

Vær snill og ikke ta med babyer/småbarn. 

BILLETTKONTROLL 
Billettene blir scannet ved inngang og ugyldige billetter vil bli avvist. Det vil være billettkontor ved inngangen, hvis din billett blir avvist henvender du deg til personalet her som kan undersøke billetten og årsak til avvisning.

Har du kjøpt billetter til flere av sommerens konserter, kontrollér at du tar med de riktige, uten gyldig billett kommer du ikke inn! 

NB! det vil ikke være mulig å forlate konsertområdet for så å komme inn igjen. Dette av sikkerhetsmessige årsaker.

MØTEPLASSER
Det vil være merket møteplass på området (se oversiktstegning) 

KROPPSVISITASJON, KONTROLL AV VESKER, BAGER, SEKKER O.L  
Av hensyn til alles sikkerhet vil publikum bli kroppsvisitert ved inngangene til konsertområdet. Likeledes vil vesker, bager, sekker o.l. bli kontrollert. Vi ber om at publikum samarbeider slik at alle kan komme inn hurtigst mulig. Det vil kun være adgang til konsertområdet etter gjennomført visitasjon.

RULLESTOLBRUKERE 
Det vil være rampe med god sikt til scenen for rullestolbrukere. Rullestolbruker og ledsager benytter samme inngang som det øvrige publikum. Det vil kun være plass til én ledsager pr. rullestol på det avsatte området. Ledsager må ha kjøpt egen billett til konserten. Hvis antall rullestolbrukere blir så mange at det blir plassproblemer må ledsager akseptere improviserte løsninger. Rullestolbrukere benytter vanlig billett, det er heller ikke nødvendig å reservere plass.

Biler som skal sette av rullestolbrukere må følge politiets/vakters anvisning. Det er ingen parkeringsmuligheter i området. Biler som skal hente rullestolbrukere må være på plass 30 minutter før konserten slutter.

DETTE ER IKKE TILLATT Å MEDBRINGE TIL KONSERTEN: 
•           Foto/video/audio utstyr 
•           Flasker, bokser eller andre harde, skarpe eller tunge gjenstander 
•           Kjettinger, tunge kjeder, reimer med spisse nagler 
•           Våpen av enhver art, fyrverkeri, laserpenner  
•           Bannere, paraplyer
•           Klappstoler, barnevogner o.l.  
•           Drikkevarer, matvarer  
•           Hunder, katter eller andre kjæledyr

Dette vil bli avvist ved inngang. Spar deg selv og det øvrige publikum for ergrelse og ventetid med å ikke bringe noe av dette med deg til konserten. Det er generelt forbud mot foto/video eller lydopptak ved konsertene.

Vi gjør oppmerksom på at det ikke er oppbevaringsmuligheter på/ved området, og at arrangør ikke er ansvarlig for utstyr som blir henlagt på eller utenfor konsertområdet.

MAT OG DRIKKE 
Mat eller drikkevarer kan ikke medbringes på konsertområdet. Enkle matretter, øl, vin, cider og alkoholfri/vann drikke selges i publikumsområdene. 

GARDEROBE 
Det er ingen garderobemuligheter på området under konserten.

MERCHANDISE 
Salg av artistenes autoriserte effekter vil kun foregå ved inngang og inne på konsertområdet. Slike effekter som tilbys andre steder i Bergen på konsertdagen er med stor sikkerhet falske produkter, det vil si ikke autorisert av artisten.

IKKE LA DEG LURE!
Dersom du blir kontaktet av personer som vil selge deg VIP-pass eller Backstage-pass er det ren og skjær svindel. Slike eksisterer ikke for salg. 

CASHLESS ELEKTRONISK BETALINGSLØSNING 
Se mer informasjon om Cashless her >>
Ved større arrangementer der Bergen Live har ansvar for serveringen, benytter vi Cashless elektronisk betalingsløsning. Dette for at du skal få handlet raskere og køene skal bli kortere. 

Som flere andre festivaler og konsertarrangører har vi valgt cashless som betalingsløsning. Har du kort fra en av disse arrangørene kan det også brukes på Bergen Live sine arrangementer med Cashless-løsning. Se www.cashless.no for oversikt over arrangementer der kortet kan benyttes.

Alle transaksjoner er gratis, du belastes kun årsgebyr kr 50,- (Dette er en avgift som tilfaller selskapet som drifter Cashless). Cashless-kortet er gyldig ut 2013, ubenyttet beløp kan refunderes i hele gyldighetsperioden, og i inntil 4 år etter at kortets gyldighetsdato er utløpt.

Hvis du ønsker å få refundert gjenstående beløp etter konserten henvender du deg til et av utsalgspunktene på området. Du vil der få en refunderingskvittering. På denne kvitteringen er det oppgitt en refunderingskode og et serienummer, disse legges inn på www.cashless.no og pengene som er igjen på kortet tilbakeføres. Har du ikke fått kvittering etter konserten kan du gå inn på www.cashless.no og følge fremgangsmåten for manuell refundering.

Merk; etter utløp av gyldighetsdato må kortet sendes inn for refundering (gjelder ikke for kort kjøpt før 2013). Dette fordi ubrukt beløp er fysisk lagret i selve kortet, og uten refunderingskvittering (hvor kortet tømmes elektronisk) må kortet tømmes manuelt for å kunne overføre penger tilbake til din konto. På ubrukt beløp som ikke er refundert før kortets gyldighetsdato utløper, tilfaller et administrasjonsgebyr.

Les mer om refundering på www.cashless.no

Du kan kjøpe og fylle opp kortet med ønsket beløp på områdets påfyllingsstasjoner eller forhåndskjøpe i Grieghallens Billettkontor.

Ved kjøp scannes kortet i kassen og beløpet trekkes fra kortets saldo. NB, kortet kan ikke benyttes ved kjøp av T-skjorter og lignende 

PÅFYLLING AV KORT 
Cashless kortet kan fylles opp på betjente og ubetjente påfyllingsstasjoner på konsertområdet. Disse er tydelig merket og er lette å finne. Det er mange påfyllingsstasjoner inne på området og påfyllingsprosessen er enkel. Fyll derfor ikke på mer enn du tror du kommer til å bruke.

Slik fyller du på kortet ditt på selvbetjente påfyllingsstasjoner: 
•    Legg Cashless- kortet på leseplaten på påfyllingsstasjonen  
•    Velg beløp du ønsker å fylle opp kortet med 
•    Dra bankkortet ditt gjennom bankkortterminalen  
•    Tast kode og klar  
•    Vent til Cashless kortet er fylt med nytt beløp, dette tar noen få sekunder  
•    Kortet kan fylles og refunderes så mange ganger du ønsker.

Kortet kan også kjøpes og fylles opp på nettet, www.cashless.no.

TRANSPORT, PARKERING 
Det er svært begrensete parkeringsmuligheter nær konsertarenaen. Bruk buss eller bane. Sjekk ruteselskapenes internettsider for rutetider. 

PÅKLEDNING 
Husk at du skal på utendørskonsert! Kle deg praktisk og etter værforholdene. Bruk komfortable sko, det blir lenge å stå. Glem ikke at konserten finner sted i Bergen og kle deg deretter. Dersom det er utrygt for regn - ta med regntøy da paraply ikke er tillatt på konsertområdet.

HØRSELSVERN  
Ørepropper er gratis tilgjengelig på konsertområdet ved inngang og i barene.

ALKOHOL, RUSMIDLER 
I venteområdet utenfor konsertområdet gjelder generelle lover og regler om drikking på offentlig sted. Inne på konsertområdet gjelder vanlige skjenkeregler. Tydelig berusete personer vil bli bortvist fra området.

RØYKING 
Røyking er helsefarlig og til sjenanse for andre publikummere, vis derfor hensyn og trekk ut til åpne områder hvis du må røyke. Hvis publikum i din nærhet dersom de ber deg om å la være å røyke skal du respektere dette!

MISTETE GJENSTANDER/HITTEGODS 
Gjenstander som blir funnet og levert til vaktpersonell eller innlevert i servering/salgsbodene, blir levert Bergen Live og blir samlet på vårt kontor. Telefon: 55 21 50 60, e-post: post@bergenlive.no

Gjenstander som blir funnet under rydding av området samles på TIF Viking sitt kontor i Vikinghallen. Tlf 55 36 53 46, e-post: tifviking@tifviking.no

AVSPERRINGER 
Konsertområdet vil være avsperret fra morgen, dagen før konserten til kveld, dagen etter konserten.

KONTAKT 
Har du spørsmål, send e-post til post@bergenlive.no eller ring 55 21 50 60. Vi ber om forståelse for at vi dagene tett opptil konsertene og på konsertdagen har begrenset kapasitet til å besvare e-post og telefon.

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER