MENY

Konsertinformasjon - Muse 19. juli 2013

Konsertinformasjon - Muse 19. juli 2013

Følg bergen live

Konsertinformasjon - Muse 19. juli 2013

  • Sted:  
  • Dato: fredag 19. juli 2013
  • Portene åpner:  18:00
  • Pris:  kr 600 (ståplasser) 700 (sitteplasser) + bill. avgift
  • Alder:  Under 13 år skal komme i følge med voksen
  • Kjøp billetter

TIDER:

Portene åpner:

18.00

Datarock

19.30

Muse  

20.30

Slutt

22.40

NB! Vi bestreber alltid å følge oppsatt tidsplan. Tider er likevel veiledende og endringer kan forekomme. Publikum oppfordres å være på plass på konsertområdet i god tid.

BILLETTER 
Billetter kan kjøpes på billettservice.no, tel 815 33 133, Grieghallens Billettkontor, Posten, Narvesen, 7-eleven eller ved inngang fra kl 16.00 på konsertdagen.

INNGANGER OG OVERSIKT KONSERTOMRÅDET  

Større bilde >>

ALDERSGRENSE
Publikum under 13 år skal komme i følge med voksen

BILLETTKONTROLL 
Billettene blir scannet ved inngang og ugyldige billetter vil bli avvist. 
Har du kjøpt billetter til flere av sommerens konserter, kontrollér at du tar med de riktige, uten gyldig billett kommer du ikke inn! 
NB! det vil ikke være mulig å forlate konsertområdet for så å komme inn igjen. Dette av sikkerhetsmessige årsaker.

Endret sceneplassering 
Av praktiske/tekniske årsaker er sceneplassering endret (se illustrasjon)

I hovedsak medfører dette følgende endringer:
• Plasser på Frydenbø tribunen felt A og B må byttes i nye billetter på felt C og D på samme    tribune. 
• Alle plasser på NextGentel tribunen (nå Fjordkraft) er flyttet til BT tribunen i felt B, C og D. 
• Endringen medfører redusert sikt for noen plasser på Sparebanken Vest tribunen. Disse er   flyttet til nye plasser på samme tribune.

Vi har sendt e-post og tekstmelding til alle dette berører der vi har kontaktinformasjon. Hvis du ikke har mottatt informasjon om dette og har spørsmål send e-post til: post@bergenlive.no

Billettene kan byttes i Grieghallens Billettkontor kl 10.00 - 14.00 eller ved inngang på konsertdagen. Billettlukene ved Brann Stadion vil være åpne fra klokken 16.00 på konsertdagen.

KROPPSVISITASJON, KONTROLL AV VESKER, BAGER, SEKKER O.L  
Av hensyn til alles sikkerhet vil publikum bli kroppsvisitert ved inngangene til konsertområdet. Likeledes vil vesker, bager, sekker o.l. bli kontrollert. Vi ber om at publikum samarbeider slik at alle kan komme inn hurtigst mulig. Det vil kun være adgang til konsertområdet etter gjennomført visitasjon.

RULLESTOLBRUKERE 
Rullestolbrukere og ledsagere har egne plasser på BT tribunen og benytter inngang 7X. Hvis det er noen rullestolbrukere som har billetter til gressmatten kan de få tilgang til dette området, men det er ingen rampe som er satt opp for for å sikre god sikt til scenen. Det er et handicap toalett tilgjengelig på gressmatten, men ønskes bedre fasiliteter henvises det til inngang 7X.

Biler som skal sette av av rullestolbrukere må følge politiets/vakters anvisning. Det er ingen parkeringsmuligheter i området. Biler som skal hente rullestolbrukere må være på plass 30 minutter før konserten slutter.

DETTE ER IKKE TILLATT Å MEDBRINGE TIL KONSERTEN: 
•           Foto/video/audio utstyr 
•           Flasker, bokser eller andre harde, skarpe eller tunge gjenstander 
•           Kjettinger, tunge kjeder, reimer med spisse nagler 
•           Våpen av enhver art, fyrverkeri, laserpenner  
•           Bannere, paraplyer
•           Klappstoler, barnevogner o.l.  
•           Drikkevarer, matvarer  
•           Hunder, katter eller andre kjæledyr

Dette vil bli avvist ved inngang. Spar deg selv og det øvrige publikum for ergrelse og ventetid med å ikke bringe noe av dette med deg til konserten. Det er generelt forbud mot foto/video eller lydopptak ved konsertene.

Vi gjør oppmerksom på at det ikke er oppbevaringsmuligheter på/ved området, og at arrangør ikke er ansvarlig for utstyr som blir henlagt på eller utenfor konsertområdet.

MAT OG DRIKKE 
Mat eller drikkevarer kan ikke medbringes på konsertområdet. Enkle matretter, øl, vin, cider og alkoholfri drikke selges i publikumsområdene.

GARDEROBE 
Det er ingen garderobemuligheter på området under konserten.

MERCHANDISE 
Salg av artistenes autoriserte effekter vil kun foregå ved inngang og inne på konsertområdet. Slike effekter som tilbys andre steder i Bergen på konsertdagen er med stor sikkerhet falske produkter, det vil si ikke autorisert av artisten.

NB! Ikke la deg lure! Dersom du blir kontaktet av personer som vil selge deg VIP-pass eller Backstage-pass er det ren og skjær svindel. Slike eksisterer ikke for salg.

CASHLESS ELEKTRONISK BETALINGSLØSNING 
Se mer informasjon om Cashless her >>
Ved større arrangementer der Bergen Live har ansvar for serveringen, benytter vi Cashless elektronisk betalingsløsning. Dette for at du skal få handlet raskere og køene skal bli kortere. 

Som flere andre festivaler og konsertarrangører har vi valgt cashless som betalingsløsning. Har du kort fra en av disse arrangørene kan det også brukes på Bergen Live sine arrangementer med Cashless-løsning. Se www.cashless for oversikt over arrangementer der kortet kan benyttes.

Alle transaksjoner er gratis, du belastes kun årsgebyr kr 50,- (Dette er en avgift som tilfaller selskapet som drifter Cashless). Cashless-kortet er gyldig ut 2013, ubenyttet beløp kan refunderes i hele gyldighetsperioden, og i inntil 4 år etter at kortets gyldighetsdato er utløpt.

Hvis du ønsker å få refundert gjenstående beløp etter konserten henvender du deg til et av utsalgspunktene på området. Du vil der få en refunderingskvittering. På denne kvitteringen er det oppgitt en refunderingskode og et serienummer, disse legges inn på www.cashless.no og pengene som er igjen på kortet tilbakeføres. Har du ikke fått kvittering etter konserten kan du gå inn på www.cashless.no og følge fremgangsmåten for manuell refundering.

Merk; etter utløp av gyldighetsdato må kortet sendes inn for refundering (gjelder ikke for kort kjøpt før 2013). Dette fordi ubrukt beløp er fysisk lagret i selve kortet, og uten refunderingskvittering (hvor kortet tømmes elektronisk) må kortet tømmes manuelt for å kunne overføre penger tilbake til din konto. På ubrukt beløp som ikke er refundert før kortets gyldighetsdato utløper, tilfaller et administrasjonsgebyr.

Les mer om refundering på www.cashless.no.

Du kan kjøpe og fylle opp kortet med ønsket beløp på områdets påfyllingsstasjoner eller forhåndskjøpe i Grieghallens Billettkontor.

Ved kjøp scannes kortet i kassen og beløpet trekkes fra kortets saldo. NB, kortet kan ikke benyttes ved kjøp av T-skjorter og lignende 

PÅFYLLING AV KORT 
Cashless kortet kan fylles opp på betjente og ubetjente påfyllingsstasjoner på konsertområdet. Disse er tydelig merket og er lette å finne. Det er mange påfyllingsstasjoner inne på området og påfyllingsprosessen er enkel. Fyll derfor ikke på mer enn du tror du kommer til å bruke.

Slik fyller du på kortet ditt på selvbetjente påfyllingsstasjoner: 
•    Legg Cashless- kortet på leseplaten på påfyllingsstasjonen  
•    Velg beløp du ønsker å fylle opp kortet med 
•    Dra bankkortet ditt gjennom bankkortterminalen  
•    Tast kode og klar  
•    Vent til Cashless kortet er fylt med nytt beløp, dette tar noen få sekunder  
•    Kortet kan fylles og refunderes så mange ganger du ønsker.

TRANSPORT, PARKERING 
Det er svært begrensete parkeringsmuligheter nær konsertarenaen. Bruk buss eller bane. Sjekk ruteselskapenes internettsider for rutetider. Skyss setter opp ekstra avganger for Bybanen >>

PÅKLEDNING 
Husk at du skal på utendørskonsert! Kle deg praktisk og etter værforholdene. Bruk komfortable sko, det blir lenge å stå. Glem ikke at konserten finner sted i Bergen og kle deg deretter. Dersom det er utrygt for regn - ta med regntøy da paraply ikke er tillatt på konsertområdet.

HØRSELSVERN  
Ørepropper er gratis tilgjengelig på konsertområdet ved inngang og i barene.

ALKOHOL, RUSMIDLER 
I venteområdet utenfor konsertområdet gjelder generelle lover og regler om drikking på offentlig sted. Inne på konsertområdet gjelder vanlige skjenkeregler. Tydelig berusete personer vil bli bortvist fra området.

RØYKING 
Røyking er helsefarlig og til sjenanse for andre publikummere. Vis derfor hensyn og respektér meldinger fra publikum i din nærhet dersom de ber deg om å la være å røyke.

MISTETE GJENSTANDER/HITTEGODS Gjenstander som blir funnet og levert til vaktpersonell eller innlevert i servering/salgsbodene, blir levert Bergen Live og blir samlet på vårt kontor. Telefon: 55 21 50 60, e-post: post@bergenlive.no

AVSPERRINGER 
Konsertområdet vil være avsperret fra morgen, dagen før konserten til kveld, dagen etter konserten.

KONTAKT 
Har du spørsmål, send e-post til post@bergenlive.no eller ring 55 21 50 60. Vi ber om forståelse for at vi dagene tett opptil konsertene og på konsertdagen har begrenset kapasitet til å besvare e-post og telefon.

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER