MENY

Kurt Nilsen & venner

Bergenhus Festning - Plenen

Bergenhus Festning - Plenen

Utendørsarena i Bergen sentrum, del av Bergenhus Festning

Kapasitet: Avhengig av oppsett/produksjon

Web:  http://www.forsvarsbygg.no/Nasjonalef...

Kart: Klikk for å vise kart

Kurt Nilsen & venner
Play

Følg bergen live

Kurt Nilsen & venner

Kurt Nilsen og venner inviterer til en storslått fest for å feire sine 10 år som artist. Dette blir en kveld med gjesteartister, overraskelser og ikke minst en heidundende fest i Bergen by! Nå er det endelig klart at gjestene inkluderer selveste Åge Aleksandersen, CC Cowboys-sjef Magnus Grønneberg og Eirik Søfteland, Idol-finalisten som har sjarmert TV-seere i hele vinter med en scenepersonlighet av en annen verden. Det vil også dukke opp flere gjester, både Kurt sine tidligere samarbeidspartnere og noen som er blitt kjent i de tusen hjem via denne sesongens Idol på TV2.

Torsdag 16. mai 2013 er det 10 år siden Kurt Nilsen vant hele Norges hjerter og vant den første runden med Idol i Norge. Senere ble han kronet til World Idol og nå 10 år senere er han av Norges største artister med et platesalg på over 800.000 og utsolgte turnéer.

- Jeg gleder meg helt vilt til en festkveld på Bergenhus Festning sammen med bandet mitt og et flott knippe artistkolleger, sier Kurt Nilsen, som også har flere musikalske ess i ermet som vil komme som overraskelser for publikum i løpet konserten. 

Klikk her for konsertinformasjon >>

Det er fremdeles mulig å sikre seg billetter til konserten på Bergenhus Festning torsdag 16. mai. Konsertstart er kl 21.00 slik at det er mulig å få med seg Brann gruse Aalesund på Brann Stadion, kampen starter kl 18.00 og er ferdig ca kl 19.45. Det går buss og bane til sentrum fra de vanlige stoppestedene etter kampen.

NB! Merk at innslipp til konsertområdet starter kl 19.00, ikke kl 17.00 som det står på enkelte billetter.

  • Sted:  Bergenhus Festning - Plenen
  • Dato: torsdag 16. mai 2013
  • Portene åpner:  19:00
  • Pris:  Billetter kr 520 + avgift. Golden Circle kr 900 + avgift
  • Alder:  18 år - vergeordning
  • Kjøp billetter

Kurt er aktuell med nytt album "Inni en god periode" i tillegg til at han er dommer i årets sesong av Idol og har vært deltaker i serien "Hver gang vi møtes". Begge programmene har som kjent gått på TV2 i beste sendetid på fredager og lørdager i år. 

Les anmeldelser av "Inni en god periode"

      VG:                        Dagbladet:
                    

Her startet det hele for 10 år siden:

 Fra "Hver gang vi møtes"

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER