MENY

Kurt Vile & The Violators

Garage

Garage

Adr.: Christiesgate 15, 5015 Bergen

Telefon: 55 32 19 80

E-post: 

Web:  http://www.garage.no

Kart: Klikk for å vise kart

Kurt Vile & The Violators
Play

Foto: Shawn Brackbill

Følg bergen live

Kurt Vile & The Violators

Når inspirasjonskildene har navn som Bruce Springsteen, Pavement, Tom Petty og Beck, kan det ikke annet enn å bli bra. Og fantastisk blir det garantert når den amerikanske singer/songwriteren Kurt Vile, blant annet kjent fra bandet The War on Drugs, kommer på førstegangsvisitt til Bergen lørdag 1. juni som Kurt Vile & The Violators.

  • Sted:  Garage
  • Dato: lørdag  1. juni 2013
  • Tid:  21:00
  • Dørene åpner:  20:00
  • Pris:  Billettpris: 270/225 + avgift
  • Studentpris:  225 + bill. avgift
  • Alder:  20 år, ikke vergeordning
  • Kjøp billetter

Hans første møte med musikkverdenen var når han som tenåring fikk en banjo i hendene av sin bluegrass-elskende far. Kurt som egentlig ville spille gitar, visste ikke annen råd å bruke de midlene han hadde for hånd og dermed traktere banjoen som en gitar. Dette ble starten på hans særegne låtproduksjon.

Philadelphia-artisten har blitt rost opp i skyene for sin melankolske og stemningsfulle musikk i både norske og internasjonale medier. Alt fra Rolling Stone, Pitchfork og NME til hjemlige VG, Adressa og Nordlys premierte forrige album, ”Smoke Ring For My Halo” med de gjeveste karakterene.

Nå er Vile på banen igjen med nytt album. 8. april lander hans femte soloalbum ”Wakin on a Pretty Daze”, gitt ut på den ytterst kredible labelen Matador, i de fysiske og digitale platehyllene. 

Første smakebit, "Wakin on a Pretty Day", lover godt skal man tro nettstedet Pitchfork: “Det som gjør "Wakin" så spesiell er ikke nødvendigvis lengden, men den meditative enkelheten. Vile fokuserer på små bevegelser, riff og fraser som gis nok plass til at du som lytter kan gi dem din egen mening”.

Det samme nettstedet sier om Vile. ”Han har en unik evne til å finne den riktige teksturen til sangene sine, på sitt beste er alle de forskjellige lagene av lyd overdådige på sin særegne måte.”

Da burde det ikke være mye å lure på dersom du har ditt indie-hjerte på det rette stedet. Sees på Garage.


Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER