MENY

Mikhael Paskalev

USF Verftet

USF Verftet

Adr.: Georgernes verft 11, N-5011 Bergen


Telefon: Tel: +47 55 30 74 10


E-post: 

Web:  http://www.usf.no/

Kart: Klikk for å vise kart

Mikhael Paskalev
Play

Følg bergen live

Mikhael Paskalev

Siden Paskalev gjorde sitt inntog på den internasjonale musikkscenen, dansende i underbuksa til tonene av megahiten «I Spy», har han virkelig satt sine spor.

Her hjemme ble det kritikerroste debutalbumet nominert til Spellemannpris, og han spilte på alt som kunne krype og gå av festivaler og klubber.

Paskalev har turnert i hele Europa, USA og Australia, hatt en av de mest spilte låtene på Australias viktigste radiokanal (Triple J), og hans musikk har figurert i en rekke filmer, serier og reklamer verden over. 

  • Sted:  USF Verftet
  • Dato: torsdag 16. november 2017
  • Tid:  20:00
  • Dørene åpner:  19:00
  • Pris:  270 / 230 + billettavgift
  • Alder:  18 år - vergeordning
  • Kjøp billetter

Dagen før han inntok hovedscenen på Øyafestivalen, ble Paskalevs svært etterlengtede andrealbum sluppet. Før den tid hadde den uforskammet fengende førstesingelen «Witness» gått sin seiersgang på radio og den tilhørende musikkvideoen, regissert av Mikhael selv, er noe av det beste vi kan huske å ha sett i sin sjanger.

De dansbare nye låtene har bevist å fungere fantastisk bra på scenen, og etter en travel festivalsommer, er Paskalev og band i storform og klare for en stor høstturné. Den 16. november tar de turen til USF Verftet, og Mikhael selv gleder seg stort:

"Bergen minner meg om å være lusefattig barnehageonkel som også hadde jobb ved den blå stenen hvor jeg solgte bakte poteter fra en gammel foodtruck som aldri ville starte. Og alt jeg ville var å spille musikk. Nå er jeg musiker og skal kjøpe meg en bakt potet for ekte musikerpenger. Det føles veldig bra og en smule nostalgisk! Ikke for å snakke om at Bergen er min favorittby å spille konsert i!»

Det blir garantert feststemning når Paskalev og bandet inntar USF Verftet denne høstkvelden, skaff deg billett nå!

Support: Strange Hellos

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER