MENY

Sivert Høyem

USF Verftet

USF Verftet

Adr.: Georgernes verft 11, N-5011 Bergen


Telefon: Tel: +47 55 30 74 10


E-post: 

Web:  http://www.usf.no/

Kart: Klikk for å vise kart

Sivert Høyem
Play

Foto: Stian Andersen

Følg bergen live

Sivert Høyem

Det har gått nesten tre år siden Sivert Høyem sist var på klubbturné med fullt band: «Jeg gleder meg veldig til å igjen spille for mitt norske publikum», sier Sivert Høyem i en kommentar. Det knyttes store forventninger til det nye materialet fra Sivert Høyem, og vi kan garantere at disse konsertene blir en god blanding av både nye og eldre låter.

  • Sted:  USF Verftet
  • Dato: fredag 28. mars 2014
  • Tid:  21:00
  • Dørene åpner:  20:00
  • Pris:  370 / 320 + bill. avgift
  • Alder:  18 år - vergeordning
  • Special Guest:  Thea & The Wild
  • Konserten er utsolgt

Sivert Høyem ble først kjent for et større publikum som frontfigur i bandet Madrugada, der Høyem utgjorde kjernen sammen med Frode Jacobsen og Robert Burås. Madrugada ga ut seks album i perioden 1999 frem til bandet ble oppløst i 2008, etter Burås' død i 2007.

Sivert Høyem kom med sin første soloplate i 2004, «Ladies and Gentlemen of the Opposition». Etter det har han kommet med soloplatene «Exiles» (2006), «Moon Landing» (2009), «Long Slow Distance» (2011) og EP’en «Where Is My Moon?» (2012) 

Konsertdatoer:
27.mars - Stavanger, konserthus
28.mars - Bergen, USF Verftet
29.mars - Trondheim, Studentersamfundet
02.april - Tromsø, Driv
04.april - Oslo, Sentrum Scene

Thea & The Wild blir Sivert Høyems special guest på norgesturnéen!

Høsten 2014 slippes debutalbumet til Thea & The Wild, men allerede nå i mars slippes første smakebit i forbindelse med norgesturneen de skal ut på med Sivert Høyem.

Thea & The Wild lager fengende, modig popmusikk med tekster som springer ut fra egne nære erfaringer fra forhold, vennskap og livets opp- og nedturer. Inspirasjonen til lydbildet kommer fra Theas kjærlighet til det organiske, med varm bass, lekne retrogitarer, analoge synther og fokus på melodi og rytmikk.

 

Hun har en stor tilstedeværelse på scenen og har gjennom flere år som vokalist og frontfigur i bandet Norma Sass blitt en dreven liveartist med en sterk, karakteristisk stemme. Musikerne hun har med seg i bandet er Kenneth Ishak (Beezewax, Heyerdahl), Ådne Meisfjord (120 Days), Stina Moltu Marklund (Stina Stjern, Supervixen) og Joachim Amundsen Trana (Hypertext, Casiokids). I løpet av 2013 har de rukket å bli et engasjerende, samspilt og rutinert liveband og har kun høstet gode skussmål for sine konserter.

I 2013 startet Thea Glenton Raknes sitt soloprosjekt under navnet Thea & The Wild. I løpet av årets første måneder hadde hun spilt inn og sluppet to singler, Cry Sometimes og Hots For You, som begge ble listet på P3 allerede før de var offisielt ute. Thea ble raskt booket til både By:larm, Øyafestivalen og Hovefestivalen samme sommer og fikk gode anmeldelser jevnt over.

Både Nrk Lydverket og Musikknyheter.no trakk i 2013 frem Thea & The Wild som en av de mest spennende nye artistene å følge med på. Theas hjemmeside finner du her >>

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER