MENY

Thomas Dybdahl

USF Verftet

USF Verftet

Adr.: Georgernes verft 11, N-5011 Bergen


Telefon: Tel: +47 55 30 74 10


E-post: 

Web:  http://www.usf.no/

Kart: Klikk for å vise kart

Thomas Dybdahl
Play

Følg bergen live

Thomas Dybdahl

Etter tre års ventetid er det endelig klart for et nytt studioalbum fra Thomas Dybdahl, innspilt i Henson Recording Studios i Los Angeles i samarbeid med den svært anerkjente produsenten Larry Klein (Joni Mitchell, Shawn Colvin, Herbie Hancock).

Albumet har fått tittelen What´s Left Is Forever og musikalsk peker det mot et vestkystinspiriert og enda mer melodiøst lydbilde enn på sine forrige album og med seg denne gangen har Thomas hatt fantastiske studiomusikere som tidligere har jobbet med blant annet Bob Dylan, Alison Krauss/Robert Plant.

VG gir albumet terningkast fem, les anmeldelsen her!

  • Sted:  USF Verftet
  • Dato: lørdag 26. oktober 2013
  • Tid:  20:00
  • Dørene åpner:  19:00
  • Pris:  370/320 + bill. avgift
  • Alder:  18 år - vergeordning
  • Support:  Monica Heldal
  • Konserten er utsolgt

"Da arbeidet med mitt nyeste album begynte for alvor rundt juletider 2011 var ideen å lage en plate som på mange måter skulle være en motsetning til forrige. Hvor den forrige var løs skulle denne være stram, hvor sist var kald skulle denne være varm, hvor forrige var vag skulle denne være klar og hvor inspirasjonen for sist kom mest fra soul og klassisk skulle denne være et stort vått kyss til alle gode låtskrivere som kunne sies å ha operert med minst en fot i popverden. Så etter en god stund, fullstendig innsvøpt i musikken til alt i fra Milton Nascimento's fantastiske Clube Da Esquina til samarbeidet mellom Jimmy Webb og Glen Campbell begynte sangene jeg lagde å få den formen og feelingen jeg var ute etter." - Thomas Dybdahl


I tiden som har gått siden forrige gang har Thomas, tillegg til å skrive og innspille sitt nye album, vært aktiv med forskjellige sideprosjekter deriblant filmmusikk i den kritikerroste filmen Eventyrland, samt laget musikk til den svenske filmen Skumringstimen, en filmatisering av Johan Theorins prisbelønte bok med samme navn.  Og når NRK Lydverket i sin aller siste sending skulle oppsummere 10 år på skjermen i slutten av 2012 ble Thomas invitert til å opptre live hvor han gjorde en fantastisk versjon av From Grace fra debutlabumet som kom i 2002.


I februar i år spilte Thomas Dybdahl på By:Larm i Oslo for et fullsatt Sentrum Scene til fantastiske anmeldelser hvorpå Dagbladet skrev “Thomas er definitivt tilbake - og i form. Det lover godt foran albumslipp” i sin oppsummering av By:Larms høydepunkter, og VG trillet en femmer for konserten. 

Første singel ut fra det kommende albumet er vakre Man On A Wire.

Fredag 26. april serverte Thomas Dybdahl smakebiter fra det nye albumet på en eksklusiv og smått magisk konsert for et femtitalls publikummere på Ulrikens topp, i restauranten Sky:skraperen. Rapportene derfra mer enn antyder at det er god grunn til å glede seg til det nye albumet blir gjort tilgjengelig for publikum.

"Den handler vel kanskje mest om å se seg selv og livet sitt fra utsiden. For å gjøre dette er det av og til nødvendig å ta et skritt ut og det er ikke alltid man liker det man ser. Kanskje er det også noen ting man ikke trenger å vite, fort gjort å bli litt svimmel" - Thomas Dybdahl

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER