MENY

Nico & Vinz

 • Sted:  USF Verftet - Røkeriet
 • Dato: torsdag  7. desember 2017
 • Dørene åpner:  19:00
 • Pris:  320 / 270 + billettavgift
 • Studentpris:  270 + billettavgift
 • Alder:  18 år - vergeordning
 • Last ned vergeskjema >>
 • Bestill

  Bli medlem

  Billetter:

  Ticketmaster: 815 33 133

  Grupper og Hotelpakker 09901
  Grieghallens Billettkontor 55 21 61 50
  Apollon

  Annet:

  Support: SIX60

USF Verftet - Røkeriet

USF Verftet - Røkeriet

Adr.: Georgernes verft 11, N-5011 Bergen


Telefon: Tel: +47 55 30 74 10


E-post: 

Web:  http://www.usf.no/

Kart: Klikk for å vise kart

Nico & Vinz

Følg bergen live

Nico & Vinz

Den norske suksessduoen Nico & Vinz ble verdensberømte da låten «Am I Wrong» herjet hitlistene i 2014. Siden den gang har de fortsatt å levere hit på hit. 

NB: Nico & Vinz på USF Verftet 5. november flyttes til torsdag 7. desember.
Mer info nederst i artikkelen.

 • Sted:  USF Verftet - Røkeriet
 • Dato: torsdag  7. desember 2017
 • Dørene åpner:  19:00
 • Pris:  320 / 270 + billettavgift
 • Studentpris:  270 + billettavgift
 • Alder:  18 år - vergeordning
 • Kjøp billetter

Popduoen Nico & Vinz er det nærmeste man kan komme hitgarantister i Norge. I 2014 fikk den Spellemannsvinnede duoen sitt internasjonale gjennombrudd med superhiten «Am I Wrong» som suste inn på topplistene verden over med en førsteplass i Storbritannia, fjerdeplass på den offisielle hitlisten i USA, vært på lista i over 100 land, deriblant på Topp 10 i 20 land. I Norge lå låta inne på VG-lista i over 24 uker.

Ytterst få norske artister kan vise til en lignende internasjonal suksess og kun Aha-klassikeren «Take On Me» har nådd høyere opp på den amerikanske hitlisten.

Mye har skjedd siden «Am I Wrong» eksploderte verden over. Duoen har blitt litt eldre, litt visere og vet litt mer om hva slags artister de har lyst til å være. EP’en «Black Star Elephant» fra 2014 fulgte et konkret konsept hele veien, mens oppfølger EP-en «Cornerstone» fra 2015 ga mer rom for Nico & Vinzs musikalske utforskning og ekspansjon.

Med base i Los Angeles har duoen hoppet mellom to kontinenter de siste årene og samarbeidet med en rekke kjente stjerner. «That’s How You Know», som ble laget i samarbeid med det amerikanske stjerneskuddet Bebe Rexha og rapstjernen Kid Ink, banet seg vei inn på flere av verdens hitlister, og raket sammen over 106 millioner streams så langt.

I USA har Nico & Vinz opptrådt på en rekke av de store talkshowene, deriblant David Lettermans «Late Show», The Ellen Degeneres Show og hos Jimmy Fallon. Under den årlige juletretenningen utenfor Det Hvite Hus var Nico & Vinz de eneste ikke-amerikanske artistene som opptrådte for tidligere president Barack Obama og 20.000 fremmøtte publikummere. De har turnert verden over og holdt konserter i over 25 land, der de har stått på scenen både i Madison Square Garden, London O2 og Marine Stadium i Tokyo. 

Endelig tar de igjen turen hjem til Norge og besøker et utvalg byer på sin turné til høsten. Allerede på fredag kommer den rykende ferske singelen «Intrigued» som setter det virkelig startskuddet for festivalsommeren!

-------------------------------------

Av praktiske årsaker flyttes konserten med Nico & Vinz på USF Verftet flyttes fra søndag 5. november til torsdag 7. desember. Kjøpt billett til 5. november er gyldig på ny konsertdato, og du trenger ikke foreta deg noe om ny dato passer. Hvis du derimot er forhindret fra å kunne gå på konsert på den nye datoen, får du refundert billetten(e) din(e) til og med 30.11.2017.

Billetter refunderes på stedet hvor du kjøpte dem. Billetter kjøpt på telefon 815 33 133 eller på Ticketmaster.no refunderes ved å ringe til 815 33 133 eller ved å sende dem til Ticketmaster Norge, postboks 607, 8607 Mo i Rana. Merk konvolutten med «avlyst arrangement». Beløpet, uten billett- eller leveringsavgifter føres da tilbake til kortet som ble brukt ved kjøp.

Du må kontakte Ticketmaster Norge eller det stedet hvor du kjøpte billettene FØR refunderingsfristen 30.11.17. Sender du billettene pr. post MÅ de være Ticketmaster i hende innen refunderingsfristen.

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER