MENY

27. Oct 2013

Bergensaktuelle Ghost samarbeider med Foo Fighters' Dave Grohl!

Lørdag 30. november kommer de svenske sjokkrockerne Ghost til Bergen med alt det innebærer av pavehatter, teatralske kulisser og sorte kardinalkapper. Men før det skal bandet som har begeistret både rockere og hvermansen med sin fengende sammenblanding av 60-tallspop og hardrock gi ut en EP hvor de har fått drahjelp av ingen ringere enn Foo Fighters-sjef, Dave Grohl. Platen består blant annet av coverlåter av fra en mildt utradisjonell sammensetning av artister, nemlig ABBA, Roky Erickson og Depeche Mode.  

I et intervju med den amerikanske radiokanalen 101WRIF, forteller et av bandets navnløse medlemmer at de møtte Grohl i fjor sommer før de skulle spille inn deres andre plate "Infestissumam" og ble enige om å gjøre noe sammen. 

- Dave er en veldig karismatisk og inspirerende type og - kanskje unødvendig å påpeke -  veldig talentfull. Han har en fantastisk måte å være på og lager aldri noe stort nummer ut av forhistorien sin. Han er trenger liksom ikke å bevise noe, han trenger bare være seg selv, forteller musikeren videre til radiokanalen.

Til ryktene om at Dave Grohl har spilt konserter sammen med Ghost, blir artisten mer knapp i tilsvaret:

- Det kan jeg ikke kommentere, men jeg kan røpe at han har spilt i et av kostymene våre. 

Ghost er for tiden på turné i USA sammen med Avenged Sevenfold og Deftones. Tidligere i høst har de vært på stadionrunde i Sør-Amerika sammen med Iron Maiden og blant annet spilt på den legendariske festivalen Rock in Rio.

Bandets andre plate "Infestissumam" debuterte på en 8. plass på VG-lista da den kom i vår. "If You Have Ghost" kommer i butikken 19. november.

Lørdag 30. november står de altså på scenen på USF Verftet. Dét blir en begivenhet av de helt sjeldne!

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER