MENY

07. Aug 2012

First Aid Kit, Thin Lizzy, Maria Mena og Rival Sons kommer til Bergen i høst!

Etter en rekke forrykende konserter i sommer i Bergen er det på tide å gjøre seg klar for en lang høst og vinter. Før den tid runder vi av sommeren med to konserter på Bergenhus Festning:

  • Kent lørdag 25. august
  • Leonard Cohen tirsdag 28. august

 Etter det flytter vi aktivitetene innendørs og konsertkalendren er i ferd med å fylles opp. 

Vi starter med et variert knippe flotte artister:

  • Torsdag 18. oktober er det gjensyn med Rival Sons. Denne gang er det Hulen som er vertskap. I april solgte de ut Garage lang tid på forhånd. Billettsalget starter onsdag 8. august kl 09.00.
  • Tirsdag 6. november får vi nok et gjensyn med en av vårens mest omtalte artister på en Bergens-scene. Svenske First Aid Kit solgte ut Kvarteret på forhånd med god margin og har bare fortsatt utviklingen siden den gang. Nå er det Ole Bull Scene som blir arena for deres vakre folkpop. Billettsalget starter tirsdag 7. august kl 10.00.
  • Torsdag 22. november kommer legendariske Thin Lizzy til Bergen. Klassisk rock av beste merke. Thin Lizzy gjorde en utmerket figur på årets bluesfestival i Skånevik. Forsalg for våre nyhetsbrevmedlemmer starter tirsdag 7. august kl 10.00. Det ordinære billettsalget starter torsdag 9. august kl 09.00.
  • Søndag 25. november er datoen Maria Mena sine mange fans må merke seg. Stedet er Ole Bull Scene. Billettsalget starter tirsdag 7. august kl 10.00.

Les mer om artistene på http://bergenlive.no

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER