MENY

10. Jan 2013

Kurt Nilsen med stor jubileumskonsert i Bergen 16. mai!

Torsdag 16 mai 2013 er det 10 år siden Kurt Nilsen vant hele Norges hjerter og vant den første runden med Idol i Norge. Senere ble han kronet til World Idol og nå 10 år senere er han av Norges største artister med et platesalg på over 800.000 og utsolgte turnéer. Kurt Nilsen og venner inviterer til en storslått fest for å feire sine 10 år som artist. Dette blir en kveld med gjesteartister, overraskelser og ikke minst en heidundende fest i Bergen by! Gjestene til Kurt Nilsen er artister han har jobbet med gjennom hele karrieren.


Konserten vil finne sted på Plenen og det legges ut 6.700 billetter i salg. Konserten vil ikke bli flyttet til Koengen dersom stor etterspørsel. 

Det er inngått et samarbeid med Brann slik at det skal være mulig å få med seg kampen på Brann Stadion (kampstart kl 18.00) samme dag. Konsertstart vil være kl 21.00.

Kurt er aktuell med nytt album "Inni en god periode" i tillegg til at han er dommer i årets sesong av Idol og er deltaker i serien "Hver gang vi møtes". Begge programmene sendes som kjent på TV2 i beste sendetid på fredager og lørdager fra og med januar. 

Billetter  isalg fra lørdag 12. januar kl 10.00!

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER