MENY

16. May 2013

TV2 lager konsertfilm av kveldens Kurt Nilsen-konsert!

Kurt Nilsen feirer i kveld sin 10 år lange artistkarriere sammen med Bergenspublikum og et flott knippe artistvenner. Det var TV 2 og Idol som ble startskuddet for Kurt Nilsen sin fantastiske reise. Derfor er det gledelig at nettopp TV 2 er på pletten og filmer kveldens jubileumskonsert. Opptaket vil bli vist på kanalen allerede fredag 24. mai.

- Vi er naturlig nok utrolig stolte over at Kurts fantastiske artistkarriere startet hos oss, og vi har hatt et nært og godt forhold til ham gjennom alle disse årene. Når Kurt nå feirer ti år som artist med en stor jubileumskonsert i Bergen, synes vi det er på sin plass at også resten av landet får mulighet til å ta del i feiringen, kommenterer assisterende kommunikasjonssjef i TV 2, Bjarne Laastad.

- Vi gleder oss til å vise konserten på TV 2 allerede neste fredag, nærmest på dagen ti år etter at Kurt ble kåret til den første vinneren av Idol. Vi ser frem til en rekke uforglemmelige øyeblikk med Kurt, møkkabandet og gjestene hans.

Artistgjestelisten vokser, nå er det også klart at vinneren av årets Idol-utgave, Siri Vølstad Jensen, blir med på konserten i kveld. Hun trer inn i gullrekken av gjesteartister sammen med Åge Aleksandersen, CC Cowboys-sjef Magnus Grønneberg og Idol-Erik Søfteland. I tillegg til noen hemmelige gjester. For en fest det blir!

Det er fremdeles mulig å sikre seg billetter til konserten på Bergenhus Festning. Konserten starter klokken 21.00, slik at det er mulig å få med seg Brann gruse Aalesund på Brann Stadion først. Kampstart er klokken 18.00 og den er ferdig cirka 19.45. Det går buss og bane til sentrum fra de vanlige stoppestedene etter kampen.

Konsertkalender

Template not found

BERGEN LIVE PARTNER